Προσφυγή και ο Σταυρόπουλος

από AllAboutARIS

Για λίγες χιλιάδες ευρώ ο ΑΡΗΣ μάλλον χάνει έναν από τους πιο εξελίξιμους παίκτες του.

Αν η προσφυγή του Τσουμάνη ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αφού το όνομά του παίζει τον τελευταίο καιρό στο ρεπορτάζ Πανθρακικού και Παναιτωλικού, αυτή που κατέθεσε ο Ηλίας Σταυρόπουλος μπορεί να χαρακτηριστεί και ως σοκ για τον ΑΡΗ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός μεσοεπιθετικός επέλεξε κι αυτός την δικαστική οδό προκειμένου να μείνει ελεύθερος, διεκδικώντας μόνο μισθούς αφού το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι με τους κίτρινους ήταν μηδενικό και περιελάμβανε μόνο μισθό. Το τραγικό δηλαδή είναι ότι οι κίτρινοι κινδυνεύουν να χάσουν έναν απο τους πλέον υποσχόμενους παίκτες του ρόστερ και νεαρό σε ηλικία για λίγες χιλιάδες ευρώ. Για την ακρίβεια για περίπου 2000 ευρώ!!!

Ο βασικός λόγος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι η παντελής αδιαφορία του ΑΡΗ τους τελευταίους μήνες που είναι τραυματίας. Ο Σταυρόπουλος σύμφωνα με το περιβάλλον του δηλώνει απογοητευμένος από την στάση που έδειξε συνολικά ο ΑΡΗΣ ύστερα από τον τραυματισμό του, και το γεγονός ότι δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για την αποθεραπεία του ενώ υποστηρίζει ότι για τις θεραπείες που χρειάστηκε να κάνει τα χρήματα τα έβαλε από την τσέπη του αφού από την αρχή της χρονιάς έχει πάρει μόλις τρεις μισθούς. Αφήνει μάλιστα να εννοηθεί ότι ενώ η νέα διοίκηση έχει λίγο-πολύ κάνει μια πρώτη επαφή για την νεά σεζόν με όλους τους παίκτες, είτε έχουν συμβόλαιο όπως ο Σταυρόπουλος είτε όχι, με τον ίδιο δεν μίλησε κανείς.

Πρόκειται ασφαλώς για τεράστιο πλήγμα για τον ΑΡΗ όχι μόνο γιατί κινδυνεύει να χάσει ένα περιουσιακό του στοιχείο αλλά γιατί η κίνηση του νεαρού χτυπάει όχι απλά καμπανάκι στην διοίκηση αλλά ολόκληρο… κωδωνοστάσιο.

Προτεινόμενα Άρθρα