Κίνδυνος να χαθούν και άλλοι…

από AllAboutARIS

Κάθε μέρα που περνάει τα προβλήματα διογκώνονται στον ΑΡΗ.

Ο Νίκος Τσουμάνης άνοιξε τον… χορό των προσφυγών την προηγούμενη βδομάδα και ακολούθησε η έκπληξη από τον νεαρό Ηλία Σταυρόπουλο. Φυσικά και οι δύο θα μπορούσαν να αποτελέσουν βασικά γρανάζια του ΑΡΗ Για τη νέα χρονιά εφόσον η ομάδα αγωνιστεί στην Φούτμπουλ Λιγκ ωστόσο τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα.

Ο Τσουμάνης λογικά θα συνεχίσει στον Πανθρακικό ενώ του Σταυρόπουλου είναι πολύ… φρέσκο το θέμα και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες όσον αφορά τις σκέψεις του για το μέλλον. Όπως και να έχει ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε οριακό σημείο αυτή τη στιγμή. Πέρα από το διοικητικό όπου δεν υπάρχει κάτι θετικό με την έλευση κάποιου επενδυτή ή γενικά με την εισροή χρημάτων, στο αγωνιστικό υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να χαθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Συλλόγου.

Από τη στιγμή που κανείς δεν εγγυάται το μέλλον σε κανέναν, αρκετοί παίκτες που έχουν συμβόλαιο και μπορούν να κάνουν προσφυγή σκέφτονται να κάνουν το ίδιο με τους δύο προαναφερόμενους συμπαίκτες τους. Πλέον κανείς δεν πιστεύει μόνο στα λόγια. Οι πράξεις θα καθαρίσουν τα πάντα…

Προτεινόμενα Άρθρα