Περιμένει στη… γωνία

από AllAboutARIS

Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ΑΡΗ.

Δεν είναι κρυφό πως οι ομάδες της Αθήνας περιμένουν στη γωνία για να… αρπάξουν τους νεαρούς παίκτες του ΑΡΗ που έχουν ταλέντο και είτε το έδειξαν φέτος είτε δεν μπόρεσαν να το δείξουν λόγω των συνθηκών.

Ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ανεπίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Διούδη ενώ η ΑΕΚ έχει στο σημειωματάριο της το όνομα του Μιχάλη Μανιά. Η Ένωση όμως δεν θέλει μόνο τον 24χρονο επιθετικό των «κιτρινόμαυρων». Πλέον σκέφτεται σοβαρά να μπει δυνατά στην διεκδίκηση της απόκτησης και του Διούδη. Ήδη κάποιοι από τους παράγοντες της έχουν κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να… δράσουν.

Φυσικά η ρήτρα του 1.5 εκατ. ευρώ είναι απαγορευτική τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Ολυμπιακό, όμως ξέρουν πολύ καλά πως ο παίκτης μπορεί να αποχωρήσει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και με πολύ λιγότερα χρήματα.

Η ΑΕΚ επίσης θέλει τον Γιάννη Γιαννιώτα. Φυσικά το ενδιαφέρον της υπάρχει εδώ και δύο χρόνια περίπου. Απλά τώρα που ο παίκτης έχει αποχωρήσει από τον ΑΡΗ και δεν βρίσκεται στα πλάνα της Φορτούνα, είναι πιο εύκολο να κινηθεί για την απόκτησή του.

Προτεινόμενα Άρθρα