Για πάντα στην Μπάρτσα ο Μέσι!

από AllAboutARIS

Ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα πιθανότατα μέχρι τον Ιούνιο του 2019 καθώς ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία.

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται το χρονικό διάστημα του νέου συμβολαίου αλλά οι πληροφορίες το θέλουν να διαρκεί ως τον Ιούνιο του 2019 καθώς ήδη ο Μέσι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με τον ίδιο να βγάζει πλέον 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ενώ περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο και έξτρα μπόνους. Παράλληλα η ρήτρα του θα παραμείνει στα 250 εκατομμύρια ευρώ! Το νέο συμβόλαιο θα υπογραφεί τις επόμενες ημέρες… Το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε αν είναι για το καλοκαίρι του 2018 ή του 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Λιονέλ Μέσι και οι υπογραφές θα μπουν τις επόμενες μέρες. Ο Μέσι είναι ένας ζωντανός θρύλος της Μπάρτσα. Είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 354 γκολ σε 424 επίσημες εμφανίσεις. Το νούμερο 10 μετρά πέντε σερί σεζόν στις οποίες έχει πετύχει 40 γκολ και χρειάζεται οκτώ γκολ για να ξεπεράσει τον Τέλμο Θάρα ως πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ισπανικής λίγκας.

21 Τίτλοι

Είναι ένας παίκτης – κλειδί και το καταλαβαίνεις από τις σύγχρονες επιτυχίες της Μπαρτσελόνα. Από τη σεζόν 2004-05, που  έκανε ντεμπούτο, έχει κατακτήσει 21 τίτλους: 6 πρωταθλήματα, 3 Champions League, 2 Κύπελλα, 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας. Σε προσωπικό επίπεδο έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τη Χρυσή Μπάλα και τρεις φορές το Χρυσό Παπούτσι. Τα γκολ του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μπερναμπέου και ειδικότερα τα γκολ του στο Καμπ Νου θα μείνουν στην ιστορία».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X