Η ακαδημία του Θόδωρου Κάντα

από AllAboutARIS

Οι πόρτες του «Κλεάνθης Βικελίδης», άνοιξαν το πρωί της Πέμπτης 15/5 προκειμένου να φιλοξενηθεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Αρης, η προπόνηση των νεαρών τερματοφυλάκων της Kandas Keeper Academy.

Οι πόρτες του «Κλεάνθης Βικελίδης», άνοιξαν το πρωί της Πέμπτης 15/5 προκειμένου να φιλοξενηθεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Αρης, η προπόνηση των νεαρών τερματοφυλάκων της Kandas Keeper Academy. Mάλιστα υπήρχαν και τηλεοπτικές κάμερες και έγιναν… γυρίσματα για τις ανάγκες της προβολής της προσπάθειας.

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη Θεόδωρος Κάντας και ο συνεργάτης του Πέτρος Καραφωτίου, επέλεξαν έξι πορτιέρο της νεοσύστατης Σχολής Τερματοφυλάκων και κατέγραψαν με τη βοήθεια κάμερας τις προσπάθειες των αθλητών τους. Το «παρών» στην προπόνηση που διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες, έδωσε κι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης.

Η παρουσίαση της Σχολής Τερματοφυλάκων Kandas Keeper Academy θα γίνει την Τρίτη 20 Μαΐου, στις 7.30 μμ στο δημοτικό γήπεδο Ευόσμου («Μαρόκο»).

Μεταξύ άλλων την ανοιχτή προς το κοινό εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Μάνουελ Ρόκα, Αλέκος Κατσιαούνης, Σωκράτης Διούδης, Μάρκος Βελλίδης, Κώστας Δαύκος, Ντίνος Κούης, Μιχάλης Ιορδανίδης, Βαγγέλης Καρασάββας και πολλοί ακόμη άλλοι επιφανείς αθλητές, προπονητές και παράγοντες του αθλητισμού.

Προτεινόμενα Άρθρα