Τους προτείνουν εκχώρηση

από AllAboutARIS

Προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση από τη διοίκηση. Τους εκχωρεί το επίδομα υποβιβασμού που θα πάρει ο ΑΡΗΣ από την λίγκα, όπως έγραψε από προχθές το AllAboutARIS

Προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση από τη διοίκηση. Τους εκχωρεί το επίδομα υποβιβασμού που θα πάρει ο ΑΡΗΣ από την λίγκα, όπως έγραψε από προχθές το AllAboutARIS (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=38084).

Εδώ και καιρό στις προθέσεις της νέας διοίκησης ήταν να εκχωρήσει στους ποδοσφαιριστές το λεγόμενο βοήθημα που παίρνουν οι ομάδες που υποβιβάζονται από την λίγκα. Ήδη ο Γιώργος Φοιρός είχε μια κουβέντα επ’ αυτού πριν την προπόνηση της περασμένης Δευτέρας στο Ρύσιο και τους ενημέρωσε ότι σύντομα η διοίκηση θα τους ενημερώσει επ αυτού.

Η προσφυγή του Σταυρόπουλου αναγκάζει τη διοίκηση να επισπεύσει τις διαδικασίες και να κατευνάσει τα πνεύματα προλαμβάνοντας ένα νέο κύμα αποχωρήσεων. Ηδη εδώ και λίγη ώρα ο Παναγιώτης Στεφανίδης είναι στην προπόνηση και ενημερώνει τους παίκτες για την απόφαση της διοίκησης να τους δώσει το επίδομα υποβιβασμού που ίσως φτάσει τις 150.000 ευρώ προκειμένου αναλογικά να το μοιραστούν. 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X