"Στη Γ.Σ του Α.Σ θα ανοίξουμε τα χαρτιά μας"

από AllAboutARIS

Τι είπε μιλώντας στον Arena για την οικονομική βοήθεια από τους Ντίμη Παπαϊωάννου και Δήμο Δασυγένη καθώς και την παρουσία του στην προπόνηση.

Αιχμηρός απέναντι σε όσους λοιδωρούν αυτούς που στηρίζουν την προσπάθεια της διοίκησης βοηθώντας την οικονομικά ήταν ο Πρόεδρος του ΑΡΗ Παναγιώτης Στεφανίδης με δηλώσεις του στον Arena. Αφορμή πήρε από τις σημερινές δηλώσεις του Ντίμη Παπαιωάννου που ήταν αυτός που το τελευταίο διάστημα έβαλε πλάτη: “Ο Παπαϊωάννου είναι στο στόχαστρο εδώ και χρόνο. Ο Παπαιωάννου πλήρωσε για να κυνηγήσουμε την παραμονή με την έφεση που κάναμε κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας, έδωσε κάποια λεφτά για να πληρώσουμε υποχρεώσεις, ήταν από τους πρώτους που ήρθε για να ακούσει το πλάνο της διοίκησης και να το στηρίξει. Αυτοί που ήρθαν στήριξαν. Γιατί να κράζουμε αυτούς που δίνουν λεφτά” αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος του ΑΡΗ που αναφέρθηκε και στη παρουσία του στην προπόνηση της ομάδας: “Εχουμε πει ότι δεν θα λυγίσουμε. Θα αντέξουμε και θα τα καταφέρουμε. Μάθαμε ότι τους είχαν πει ότι δεν θα πάρουν ούτε ευρώ. Τους είχαν υποσχεθεί ότι αν δεν σωθεί η ομάδα δεν θα πάρουν ούτε ευρώ. Εμείς ό,τι μαζέψαμε τους τα δώσαμε. Καταννοούν οι πάντες ότι ήμαστε ειλικρινείς. Είπαμε στους παίκτες ότι τα επόμενα χρήματα εκεί θα πάνε και στο προσωπικό. Οι παίκτες μας ξεκαθάρισαν ότι δεν έχει να κάνει με εμας το πρόβλημα. Εχει να κάνει με τις καταστάσεις που έχουν βιώσει όλη την χρονιά. Επιλέξαμε ισομερώς να μοιράσουμε τα ποσά για να μην ρίξουμε κανένα. Πιθανότατα να δοθούν χρήματα και την άλλη εβδομάδα”.

Ακόμη αποκάλυψε ότι σήμερα έλαβε οικονομική βοήθεια και από τον Δήμο Δασυγένη: “Βοήθησε και ο Δασυγένης με τον οποία είχα συνάντηση σήμερα. Ας βγουν και ας τον βρίσουν κι αυτόν για να υλοποιήσουν το σχέδιό τους. Είναι και μια τακτική αυτή. Να κατηγορείς κάποιος ότι θέλει να πετύχει κάτι, ενώ εσύ θέλεις να τα κάνεις αυτά. Πιστεύω ότι το παράδειγμα του Παπαιωάννου και του Δασυγένη θα το ακολουθήσουν κι άλλοι. Μακάρι να βγει ο ΑΡΗΣ από την λάσπη. Θα δώσουμε όλο το το είναι μας. Ας αναλογιστούν τι καταφέρνουν όσοι λένε αυτές τις βλακείες και τι προσφέρουν στην εκάστοτε διοίκηση του ΑΡΗ όταν πάει να διαπραγματευτεί με τον οποιονδήποτε”.

Ακόμη αποκάλυψε ότι στόχος της διοίκησης είναι να παρουσιάσει το πλάνο της στη Γενιή Συνέλευση του ερασιτέχνη, με την προυπόθεση ότι θα έχουν προχωρήσει ως τότε οι επαφές που κάνει: “Θέλουμε να προσπαθήσουμε να έχουμε κάτι στα χέρια μας και που θα έχουν προχωρήσει ως τις 28 Μαίου για να το παρουσιάσουμε στην Γ.Σ του Α.Σ και στη συνέχεια στη Γ.Σ της ΚΜΑ όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του ΑΡΗ. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να γίνει ο ΑΡΗΣ πιο ελκυστικός. Εχω επαφές και με χορηγούς αλλά αν δεν έχω τα χρήματα δεν πρόκειται να πω κάτι παραπάνω”. 

Τέλος για το θέμα που έχει προκύψει με την προσφυγή του Σταυρόπουλου ανέφερε: «Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα γι’ αυτό. Δεν μιλήσαμε με τον ίδιο».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X