"Όλα εκπορεύονται από το περιβάλλον του Σκόρδα"

από AllAboutARIS

Με αφορμή την αντίδραση του Ντίμη Παπαιώαννου που μίλησε για κατευθυνόμενη και στοχευμένη απαξίωση σε όποιον παράγοντα του ΑΡΗ προσπαθεί να βοηθήσει οικονομικά, παρενέβη στο LIBERO, ο γνωστός αρειανός παράγοντας Ηλίας Πόππης.

Με αφορμή την αντίδραση του Ντίμη Παπαιώαννου που μίλησε για κατευθυνόμενη και στοχευμένη απαξίωση σε όποιον παράγοντα του ΑΡΗ προσπαθεί να βοηθήσει οικονομικά, παρενέβη στο LIBERO 107,4 στην εκπομπή “Στο Πέναλντι”, ο γνωστός αρειανός παράγοντας Ηλίας Πόππης.

Ο τελευταίος παρουσιάστηκε εξοργισμένος και απέδωσε την απαξίωση των αρειανών παραγόντων στο περιβάλλον του Λάμπρου Σκόρδα. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

“Είναι απίστευτο αυτό συμβαίνει με το Ντίμη Παπαιωάννου και για αυτό κάνω την παρέμβαση. Είναι φοβερό να χλευάζεται σε άλλα ραδιόφωνα και σε ορισμένα ανώνυμα σάιτ επειδή έδωσε…λίγα λεφτά! Αν δεν ήταν ο Ντίμης φέτος το μπάσκετ δεν θα έπαιζε στην Α1! Αυτός είναι που πλήρωσε για να παίξει η ομάδα και για να μην αδικώ και κάποιοι άλλοι άνθρωποι όπως ο κ. Πλιάκης. Όλη αυτή η συστηματική απαξίωση, όλα αυτά εκπορεύονται από το περιβάλλον του Σκόρδα. Θεωρεί ότι ο ΑΡΗΣ είναι δικό του χωράφι.

Φοβάται το Ντίμη ότι θα αποτελέσει μία εναλλακτική λύση και θα σωθεί η ομάδα. Βγαίνουν και ασκούν κριτική στο Ντίμη αυτοί που δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ. Και επειδή ακούμε πολλά και στο μπάσκετ για μέτοχους-αμέτοχους, όλα αυτά τα χρόνια οι μέτοχοι μόνο στο μπάσκετ έβαλαν από την τσέπη τους 2,5 εκ ευρώ!!!

Και μάλιστα τα έβαλαν και τα άφησαν μέσα στην ομάδα, δεν τα πήραν πίσω και παρά το γεγονός ότι εγώ και ο κ. Αντωνιάδης είχαμε “μαλώσει” και αποχωρήσει, αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην μείνουμε τελικά δίπλα σε ανθρώπους με τους οποίους μας ενώνουν όχι απλά φιλία, αλλά στην ουσία δεσμοί αίματος.

Ο Πόππης, ο Παπαιωάννου, ο Γαρμπής, ο Γκιουλέκας, ο Αντωνιάδης έβαλαν χρήματα στον ΑΡΗ από την καύλα μας για τον ΑΡΗ και δεν τα ζητήσαμε πίσω. Όσο όμως υπάρχουν άνθρωποι που στον ΑΡΗ απαξιώνουν όσους έχουν βάλει και ένα φράγκο, δεν έχουμε κανένα μέλλον. Είναι αστείο να λένε ότι επιχειρηματίες όπως ο Ντίμης δίνει λεφτά για να έχει αναγνώριση από τον ΑΡΗ. Αυτά είναι αστειότητες.

Σε ένα ραδιόφωνο που υποτίθεται ότι στηρίζει τα συμφέροντα του ΑΡΗ, όλο το χειμώνα γινόταν πανηγύρι ότι ο Ντίμης θέλει να ρίξει τον ΑΡΗ για να πάρει ΑΦΜ. Ο Σκόρδας συνεχώς έλεγε ότι υπάρχει μία παρέα που μαζί με τους σουπεράδες θέλουνε να ρίξουνε την ομάδα στην Γ εθνική. Ο Σκόρδας που με παρακαλούσε να μπω στο συμβούλιό του και μου έλεγε ότι μάλιστα θα μας υποστηρίξει από το ράδιό του και την εφημερίδα του, με πήρε τηλέφωνο μόλις έμαθε ότι θα κατεβούμε με Αθανασιάδη και μου είπε ότι εμένα και το Ντίμη θα μας κυνηγήσει μέχρι να πατήσουμε μαύρο χιόνι. Είμαστε 30 χρόνια επιχειρηματίες και δεν είχαμε ούτε μία μήνυση και πάει και μας κάνει μήνυση και η μεγάλη πλάκα είναι ότι το τελευταίο γεγονός που αναφέρει είναι αν θυμάμαι καλά το 2010 και εμείς μπήκαμε στην διοίκηση το 2011!!! Για αυτά όμως θα πάρει τις απαντήσεις του με τον τρόπο που πρέπει.

Στο μπάσκετ αν η ομάδα δεν έμπαινε στο 99 θα είχε διαλυθεί. Δεν πρέπει να απαξιώνετε η προσπάθεια του Αρβανίτη που είναι πολύ μεγάλη. Ο Λευτέρης δεν μπήκε όμως για να βάλει χρήματα , δεν έχει τέτοια δυνατότητα, σας το ξανάπα ότι αν δεν υπήρχε ο Ντίμης φέτος δεν θα παίζαμε!

Εμείς μπήκαμε για ένα χρόνο και μάλιστα με συγκεκριμένη συμφωνία να βάλουμε χρήματα που θα μείνουν στην ομάδα και τελικά παραμείναμε 4 γιατί δεν υπήρχε άλλη λύση. Στον ΑΡΗ όμως απαξιώνετε όποιος βοηθάει. Και ο Ιωαννίδης έχει βοηθήσει πάρα πολύ, αλλά τα ακούει. Ίσως να είμαι και αντικειμενικός με τον Γιάννη γιατί είναι φίλος μου και δεν θέλω και να λέω τώρα για αυτόν μέρες που είναι. Το μπάσκετ πάντως χρειάζεται κι αυτό χρηματα, αλλά με ένα σωστό προγραμματισμό μπορεί να λειτουργήσει”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X