Πώς να μην τρελαθεί ο Σταυρόπουλος;

από AllAboutARIS

Πολλές φορές κατά την διάρκεια της χρονιάς αναρωτηθήκαμε γιατί στην κυριολεξία εξαφανίστηκε ο Σταυρόπουλος

Ο νεαρός Σταυρόπουλος με την προσφυγή που κατέθεσε έκρουσε για τα καλά το καμπανάκι στα αυτιά των ιθυνόντων της ομάδας. Ο νεαρός έκανε προσφυγή και διεκδικεί την ελευθερία του και το… εκπληκτικό ποσό των 1975 ευρώ που αντιστοιχεί στους 4 τελευταίους μισθούς του.

Τόσο η περίπτωση Σταυρόπουλου, όσο και η γενικότερη κατάσταση στο τμήμα είναι το τελευταίο 48ωρο από τα βασικά όπλα…αποσταθεροποίησης και κριτικής από τους ίδιους ανθρώπους που προκάλεσαν την έκρηξη του Ντίμη Παπαιώαννου, από αυτούς που έχουν αναλάβει το έργο της συστηματικής απαξίωσης όλων όσων συμμετέχουν στα κοινά του ΑΡΗ και έχουν βρεθεί απέναντι σε ανθρώπους που αποτελούν τους βασικούς εκφραστές μίας το λιγότερο καταστροφικής κακοδιαχείρισης.

Ο καθένας φυσικά μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν ευθύνεται η τωρινή διοίκηση για την έλλειψη εσόδων. Πολλά και διάφορα είναι αυτά που μπορεί κανείς να καταλογίσει και ακόμα περισσότερα που μπορεί να περιμένει από την διοίκηση Στεφανίδη-Ψηφίδη, αλλά είναι δεδομένο ότι οι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους από τους χειρισμούς και τις υποσχέσεις της διοίκησης Ηλιάδη και της διοίκησης Σκόρδα.

Στο σημερινό της φύλλο η SPORTDAY σε παρασκηνιάκη της στήλη σημειώνει ότι ο κύριος λόγος, που ο νεαρός κατέθεσε προσφυγή πέρα από την αδιαφορία, που συνάντησε από την διοίκηση Σκόρδα μετά τον τραυματισμό του ήταν μία λεπτομέρεια που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ο Σταυρόπουλος μέχρι την έλευση Σκόρδα και κατ` επέκταση του Σούλη Παπαδόπουλου μετρούσε με Χατζηνικολάου και Μιλίνκοβιτς 9 συμμετοχές ως βασικός. Στο συμβόλαιό του σύμφωνα πάντα με την αθηναική εφημερίδα υπήρχε όρος ότι στις 10 συμμετοχές ως βασικός θα λάμβανε μπόνους 10.000 ευρώ. Το AllAboutARIS επικοινώνησε και με την πλευρά του παίκτη που επιβεβαίωσε την συγκεκριμένη πληροφορία για το μπόνους χωρίς όμως να θελήσει να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.

Πολλές φορές κατά την διάρκεια της χρονιάς αναρωτηθήκαμε γιατί στην κυριολεξία εξαφανίστηκε ο Σταυρόπουλος. Ο νεαρός δεν χρησιμοποιήθηκε, λοιπόν, ούτε μία ακόμα φορά από το Σούλη Παπαδόπουλο που προτιμούσε φυσικά ως δεξί εξτρέμ τον Καμινιώτη(!), τον Βλάχο (!!!), τον Κουσίδη (!!!) που ήρθαν τον Γενάρη, ενώ έπαιξαν και οι Σουνάς, Καραγιάννης, Ρένια. Όχι όμως και ο Σταυρόπουλος. Μάλλον θα ήταν τυχαίο. Όπως τυχαίες ήταν και οι… εξαφανίσεις άλλων παικτών όπως του Ηρακλή ή του Ψυχογιού χωρίς μάλιστα να έχουν και μπόνους συμμετοχών.

Μετά όμως δεν θα πρέπει κανένας αρειανός να αναρωτιέται γιατί έφτασε αγωνιστικά ο ΑΡΗΣ στο σημείο να κάνει 1 νίκη σε 19 παιχνίδια και να υποβιβαστεί… 

Προτεινόμενα Άρθρα