Απέλυσε τη ρατσίστρια υπάλληλό της η Μπαρτσελόνα!

από AllAboutARIS

Σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα με θέματα ρατσισμού δεν παίζουν.

Σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα με θέματα ρατσισμού δεν παίζουν. Αντίθετα, είναι πολύ αυστηροί, όπως αποδείχθηκε και από την απόλυση μιας υπαλλήλου που εργαζόταν στο μουσείο της, επειδή η κάμερα τη συνέλαβε να κάνει ρατσιστική χειρονομία προς τον Μαμαντού Κονέ της Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Άλλωστε, δεν πέρασε πάρα πολύς καιρός από τότε που ένας ανόητος οπαδός της Βιγιαρεάλ πέταξε μια μπανάνα στον Ντάνι Άλβες, με τον Βραζιλιάνο μπακ να σηκώνει το εξωτικό φρούτο από το χορτάρι και να το τρώει. Και σε εκείνη την περίπτωση, τα “κίτρινα υποβρύχια” τιμώρησαν παραδειγματικά τον ένοχο.

Η εν λόγω γυναίκα βρέθηκε στην εξέδρα των οπαδών της Γιαγοστέρα, στην αναμέτρηση με τη Ρασίνγκ Σαντατέρ. Αφού ταυτοποιήθηκε από τους γηπεδούχους, τα στοιχεία της δόθηκαν στην αστυνομία. Από τη σχετική έρευνα που έγινε, βρέθηκε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα εργαζόταν στο μουσείο της Μπαρτσελόνα.

Η αντίδραση των Καταλανών ήταν άμεση. Προχώρησαν στην απόλυσή της, ενώ της απαγορεύτηκε η είσοδος στα παιχνίδια της ομάδας που υποστηρίζει για το υπόλοιπο της ζωής της!

“Χαιρετίσματα στην κυρία. Καλύτερα να μην πω τίποτα, έδειξε ποια είναι!”, έγραψε στο twitter ο Κονέ. Και όσοι είδαν ποια είναι, φρόντισαν να την απομακρύνουν..

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X