Εγκαινιάστηκε το νέο «σπίτι» της Μίλαν

από AllAboutARIS

Το «Σπίτι της Μίλαν» θα ανοίξει τις πύλες του για τους φίλους της ομάδας στις 26 Μαΐου.

Η διοίκηση της Μίλαν εγκαινίασε τα νέα διοικητικά γραφεία του συλλόγου, ένα πολύ εντυπωσιακό κτίριο που θα φέρει το όνομα «Casa Milan» (Το σπίτι της Μίλαν).
Στην χθεσινή τελετή το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδος, μεγάλα αστέρια του παρελθόντος, παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης. Το καθιερωμένο σε τέτοιες περιπτώσεις κόψιμο της κορδέλας έκαναν οι δύο κορυφαίοι διοικητικοί παράγοντες, αυτή την στιγμή, της Μίλαν, η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι και ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Εκτός από τα γραφεία του συλλόγου το κτίριο φιλοξενεί το επίσημο μουσείο της ιστορίας της σπουδαίας ιταλικής ομάδας, ένα πολύ μεγάλο κατάστημα με τα προϊόντα της, μια πλατεία με γιγαντοοθόνες όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν τα ματς, ένα εστιατόριο και εκδοτήρια εισιτηρίων.
Στις δηλώσεις δεν έλειψε η αναφορά στο αφεντικό του κλαμπ, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω των υποχρεώσεων του για την προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών. Συγκεκριμένα ο Αντριάνο Γκαλιάνι ανέφερε:
«Οι επαίνοι πρέπει να πάνε στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αλλά και στην Μπάρμπαρα και την  ομάδα της που έκαναν πραγματικά καταπληκτική δουλειά».
Το «Σπίτι της Μίλαν» θα ανοίξει τις πύλες του για τους φίλους της ομάδας στις 26 Μαΐου.

Προτεινόμενα Άρθρα