Ημέρες… ξεκαθαρίσματος

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τις τελευταίες μέρες… υπομονής στον ΑΡΗ και τα ως τώρα δεδομένα

Ο Μάιος φτάνει στο τέλος του και μαζί και η υπομονή ή αν θέλετε η ανοχή του κόσμου του ΑΡΗ. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις αυτός που είναι…κυβέρνηση τα ακούει. Αυτό συνέβαινε με τον Ηλιάδη και τον Σκόρδα, αυτό συμβαίνει και τώρα με τον Στεφανίδη.

Άλλοι στοχευμένα για να καλλιεργήσουν το κλίμα επιστροφής του… σωτήρα, άλλοι λόγω της αγωνίας τους και του γεγονότος ότι βλέπουν να περνούν οι μέρες και να μην μαθαίνουν το παραμικρό, άλλοι γιατί δεν πιστεύουν στην υπάρχουσα διοίκηση, αμφισβητούν οποιαδήποτε πρόθεση.

Μετά την Αναγέννηση Επανωμής, τον Εθνικό Γαζώρου, τον Βατανιακό και την Βέροια, το νέο σενάριο… παπατζιλικίου για ΑΦΜ αναφέρει τον Αιγινιακό. Εύκολα περνάς στον Αρειανό την προοπτική του ΑΦΜ πόσο μάλλον όταν αυτοί που φώναζαν ότι όποιος πάρει ΑΦΜ θα τον κρεμάσουν στην πλατεία Αριστοτέλους, τώρα φωνάζουν ότι μόνη λύση είναι το ΑΦΜ!!!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο… παπάς ότι ο Ψηφίδης θέλει να οδηγήσει τον ΑΡΗ στην Γ εθνική. Ανάλογος του… παπά ότι ήθελε και ο Ζαμπέτας να πάρει ΑΦΜ. Ποντάρουν στην άγνοια του κόσμου γιατί αν συμβεί κάτι από τα δυο, αμφότεροι οι προαναφερόμενοι θα βρεθούν με όλα τα χρέη στο κεφάλι τους.

Και αν για τον Ζαμπέτα είναι αυτονόητο το γιατί, αναφορικά με τον Ψηφίδη αυτό που ξεχνάνε να αναφέρουν είναι ότι αν υπογράψει για τον υποβιβασμό και την εκκαθάριση τότε όλα τα χρέη πάνε και στο δικό του κεφάλι.  

Είναι κάτι ανάλογο με τα όσα λέγονταν για το 99. Δεν γίνεται να κάνουμε έφεση για το 99 γιατί η αίτηση χαρακτηρίστηκε προσχηματική έλεγαν. Τώρα που και η νέα αίτηση χαρακτηρίστηκε προσχηματική, λένε ότι πρέπει μέχρι τις 29 Μαίου να γίνει έφεση!!!……………………………………………………………………………………….

Προτεινόμενα Άρθρα