Η έκπληξη με τα νούμερα

από AllAboutARIS

Μεγάλη διαφορά… προς τα κάτω στις οφειλές προς τους πρώην παίκτες. Άλλα νούμερα υπήρχαν στις καρτέλες τους.

Οι συζητήσεις της διοίκησης με τους εκπροσώπους των πρώην παικτών που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις έφερε τους ανθρώπους του ΑΡΗ μπροστά στη συνειδητοποίηση ότι πολλά από τα νούμερα που αναφέρονται στις καρτέλες των παικτών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το εκπληκτικό μάλιστα είναι ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία όταν έγινε η διασταύρωση διαπιστώθηκε ότι τα αληθινά νούμερα των οφειλών δεν ήταν προς τα πάνω αλλά προς τα κάτω. Ενδεικτικά αναφέρουμε την περίπτωση του Κάρλος Τόχα για τον οποίο τα στοιχεία της ΠΑΕ έδειχναν ότι του οφείλεται ποσό 465.000 ευρώ ενώ στην πραγματικότητα είναι 320.000 ευρώ και επί του ποσού αυτού πρέπει να γίνει η συζήτηση και η πρόταση για κούρεμα. Παρόμοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές που αλλάζουν τα δεδομένα στην κουβέντα που έχει ξεκινήσεις με όλους αυτούς.

Πλέον θα γίνει η αντιπαραβολή και στη συνέχεια από Δευτέρα που θα αναλάβει ο νέος λογιστής της ΠΑΕ, Στάθης Ρούσσος θα γίνει και η λογιστικοποίησή τους. Μόλις προκύψει η καθαρή εικόνα, η διοίκηση θα καταθέσει τις τελικές της προτάσεις που θα είναι να πάρουν μόνο το 20% επί των δεδουλευμένων με προκαταβολή  του 10%.

Προτεινόμενα Άρθρα