Πολλές επαφές… αποτέλεσμα αναμένεται

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει ολοκληρώσει κάποια συμφωνία.

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης επέστρεψε χθες από την Αθήνα, προκειμένου να παραστεί και στη βραδινη συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς, έπειτα από ένα τριήμερο επαφών με παίκτες, δικηγόρους και εκπροσώπους παικτών για το γνωστό θέμα της συμφωνίας με τους πιστωτές.

Ο Πρόεδρος του ΑΡΗ αφήνει να εννοηθεί ότι το κλίμα για την επίτευξη συμφωνιών είναι θετικό αφού άπαντες δείχνουν να αντιλαμβάνονται τον σοβαρό κίνδυνο να χάσουν τα χρήματά τους, και την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει τις τελικές τους προτάσεις γραπτώς. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι πρέπει να βρεθούν τα χρήματα που θα χρειαστούν για να επικυρωθούν και εγγράφως οι όποιες συμφωνίες, χρήματα που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν.

Στο κομμάτι αυτό, η πληροφόρηση από τη διοίκηση προκύπτει με το σταγονόμετρο,προφανώς γιατί θέλουν να ενημερώσουν τον κόσμο στη συνέντευξη τύπου. Αφήνουν πάντως να εννοηθεί ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται κάποιες απαντήσεις από επενδυτές με τους οποίες βρίσκεται σε επαφή η διοίκηση για να βρει λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο. 

Προτεινόμενα Άρθρα