Οι δύο “γάμοι” που δεν έγιναν

από AllAboutARIS

Δύο φορές ήταν κοντά στην επιστροφή του ως παίκτης ο Αγγελος Χαριστέας- Μένει να δούμε αν θα επιστρέψει έστω και ως τεχνικός Διευθυντής

Την πόρτα του Αγγελου Χαριστέα χτύπησε η διοίκηση του ΑΡΗ, η οποία στο πρόσωπο του βλέπει τον άνθρωπο που θα αναλάβει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην επιθετικός είναι κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Τον Δεκέμβρη του 2011 πριν πάρει μεταγραφή στον Παναιτωλικό, όπως ομολόγησε ίδιος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, είχε ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με την τότε διοίκηση. Παρ` όλα αυτά, οι ιθύνοντες της ομάδας δεν άναψαν το… πράσινο φως, λόγω μιας παλαιότερης καταγγελίας για αφαίρεση βαθμών, που είχε κάνει στον Αθλητικό Δικαστή(ήθελε να εξασφαλίσει χρήματα που του οφείλονταν).

Το καλοκαίρι του 2012 ο Μάκης Κατσαβάκης θέλησε να τον φέρει στον ΑΡΗ, όμως ο ίδιος δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση που του έγινε. Η στάση του μάλιστα ενόχλησε τη διοίκηση, με αποτέλεσμα να μην του επιτρέψει να κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, όταν το ζήτησε τον Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς.

Ο Αγγελός Χαριστέας σίγουρα αποτελεί μια προσωπικότητα την οποία θα πρέπει να αξιοποιήσει ο ΑΡΗΣ. Ομως για να επιστρέψει στην ομάδα από οποιοδήποτε πόστο θέλει εγγυήσεις. Επομένως, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν θα τον πείσει το πλάνο που θα του παρουσιάσει η διοίκηση Στεφανίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα