Ερήμην του Σταυρόπουλου

από AllAboutARIS

Μέσα στην εβδομάδα θα εκδοθεί σε πρώτο βαθμό η απόφαση για την προσφυγή του 19χρονου παίκτη.

Σε αντίθεση με τον Τσουμάνη, η προσφυγή του Ηλία Σταυρόπουλου εκδικάστηκε κανονικά σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο. Μάλιστα δικάστηκε ερήμην του ΑΡΗ που εκείνη την ώρα συνομιλούσε με τον εκπρόσωπό του στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί αυτή την εβδομάδα και θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις των δυο πλευρών. Η πλευρά του παίκτη, όπως διαμήνυσε ο Πασχάλης Τουντούρης στον Παναγιώτη Στεφανίδη δεν είναι αντίθετη στο να συζητήσει με τον ΑΡΗ από μηδενική βάση εφόσον τελικά μείνει ελεύθερος, αρκεί οι κίτρινοι να έχουν να προτείνουν συγκεκριμένα πράγματα και να έχει ξεκαθαρίσει ως τότε που θα αγωνίζεται η ομάδα. 

Το θέμα φυσικά είναι γιατί εκδικάστηκε ερήμην από την στιγμή που ο ΑΡΗΣ πλήρωσε τα χρήματα και είχε εκφράσει δημοσίως την αισιοδοξία ότι θα κερδίσει την προσφυγή; Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζήτησε αναβολή, όπως και στην περίπτωση Τσουμάνη, αλλά δεν έγινε δεκτή από την επιτροπή και έτσι η προσφυγή δικάστηκε ερήμην της ΠΑΕ που πάντως σημειώνει ότι όπως και να έχει θα δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό στην χειρότερη περίπτωση, αν δεν τα έχει ήδη βρει με τον παίκτη για οριστική λύση.

Προτεινόμενα Άρθρα