Ο Χαριστέας και η προοπτική

από AllAboutARIS

Η νέα παρουσία του διεθνούς επιθετικού, η συμμετοχή που μπορεί να διαδραματίσει στη νέα εποχή του ΑΡΗ και η επανεμφάνιση αρκετών αρειανών βτεράνων της νέας γενιάς που δίνει ελπίδα.

Λίγες μόνο μέρες μετάαπό την συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ στην οποία διερευνήθηκαν οι προθέσεις του να ασχοληθεί από το πόστο του τεχνικού διεθυντή, ο Αγγελος Χαριστέας έδωσε το “παρών” σε ακόμη μια συνάντηση που είχε κιτρινόμαυρο φόντο. Η παρουσία του έλληνα επιθετικού στο ξενοδοχείο που είχε κάνει το κάλεσμα ο Γιώργος Γαλανός στους βετεράνους παίκτες του ΑΡΗ δείχνει αν μη τι άλλο μια αλλαγή στάσης από την πλευρά του Χαριστέα. 

Χωρίς να έχει τοποθετηθεί ακόμη δημόσια,δείχνει ότι αρχίζει να ωριμάζει στο μυαλό του η ιδέα να εμπλακεί στα του ΑΡΗ και να βοηθήσει από την πλευρά του την ομάδα να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκεται. Φαίνεται να ανησυχεί, να νοιάζεται και ίσως, τώρα που σταματάει το ποδόσφαιρο,να βλέπει μέσα από τον ΑΡΗ την προοπτική για ένα νέο ξεκίνημα για τον ίδιο. 

Το ευχάριστο είναι ότι μαζί του ήταν και κάποιοι άλλοι της νέας γεννιάς των βετεράνων της ομάδας, όπως ο Πρίττας και ο Δέλλιος που εν δυνάμει θα μπορούσαν να ηγηθούν μιας προσπάθειας αναγέννησης του ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ανθρώπους που και γνώση έχουν, και γνωριμίες και πάνω από όλα… νιώθουν από ΑΡΗ. Εχουν και παράπονα. Ασφαλώς.Ισως είναι η ευκαιρία να αποακτασταθούν οι εκατέρωθεν σχέσεις….

Προτεινόμενα Άρθρα