Σαρρής: «Θέλουμε τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους»

από AllAboutARIS

Εναρμονισμένη στα ευρωπαϊκά πρότυπα η ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μίλησε για την προσπάθεια διαλόγου με το υγιώς σκεπτόμενο κομμάτι της εξέδρας και τον τρόπο που μπορεί αυτός να επιτευχθεί.

Ο Σαρρής με χαιρετισμό του στο εγχειρίδιο της ΕΠΟ για τη θέση του Supporter Liaison Office, για τον οποίο διοργανώνει ειδικό σεμινάριο, αναφέρθηκε στους τρόπους επικοινωνίας με τους οπαδούς.

Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ακολουθώντας τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και τις οδηγίες της UEFA προωθεί το πρόγραμμα του supporter liaison officer (SLO), του συντονιστή των φιλάθλων, στις ελληνικές ομάδες μέσω του συστήματος αδειοδότησης. Για τη διευκόλυνση των ομάδων και των φιλάθλων προχωρήσαμε στην έκδοση του παρόντος εγχειριδίου το οποίο αποτελεί εμπλουτισμένη μετάφραση της αγγλικής έκδοσης.

Στην προσπάθειά μας για ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, είμαστε υποχρεωμένοι να διευρύνουμε την προοπτική μας και να δεχθούμε στο διάλογο για τη βελτίωσή του τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν υπεύθυνα και ως ισότιμοι συνομιλητές.
 

 

Προτεινόμενα Άρθρα