"Η ΚΜΑ δεν αποκλείει κανέναν"

από AllAboutARIS

Ο Άγγελος Μισιρλής έκανε λόγο για συνεργασία με τον ΑΣ, ώστε να βρεθεί αξιόπιστος επενδυτής για την ομάδα.

Ικανοποιημένος από τα όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν, εκ μέρους του Θωμά Γιώτα, ήταν και ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Άγγελος Μισιρλής, ο οποίος με δηλώσεις του στο AllAboutAris, επισήμανε ότι όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να ασχοληθεί με τον ΑΡΗ, πρέπει να παρουσιάσει εγγυητική στη Γενική Συνέλευση και πως η ΚΜΑ δεν πρόκειται να αποτελέσει τροχοπέδη.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

“Απόψε μάθαμε ονόματα και διευθύνσεις από τον κ. Γιώτα. Μιλήσαμε και θέσαμε όλα τα θέματα που αφορούν τον ΑΡΗ, ειδικά όσον αφορά τις επαφές του με υποψήφιους επενδυτές. Η ΚΜΑ ψάχνει το καλύτερο δυνατό για τον ΑΡΗ. Θα θέλαμε έναν άνθρωπο με χρήματα, προκειμένου η ομάδα να παίξει στη Football Leaugue και ο οποίος θα παρουσιάσει εγγυητική στην τακτική γενική συνέλευση. Από εκεί και πέρα, οι φίλαθλοι είναι αυτοί που θ` αποφασίσουν. Θέλουμε λίγη ακόμα υπομονή από τον κόσμο, ο οποίος είναι τρομαγμένος, εξαιτίας των όσων ακούει.

Προς το παρόν, δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε ονόματα. Οταν δούμε κι εμείς τα πειστήρια, τότε θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα. Αν δεν δούμε αληθινά στοιχεία, δεν θα αναλωθούμε σε δηλώσεις. Η ΚΜΑ δεν αποτελεί τροχοπέδη για κανέναν και δεν αποκλείει κανέναν από τον ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα