Κάτι κινείται…

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr ότι κάτι επιτέλους κινείται ώστε ο ΑΡΗΣ να μπορέσει αν μη τι άλλο να ξεκινήσει να προγραμματίζει για φέτος

Όχι ότι έχουν γίνει τεράστια βήματα προς τα μπροστά. Αυτό θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που εμφανιστεί ο επενδυτής που θα…ρίξει το χρήμα και θα “καθαρίσει” με την μία τα προβλήματα που διογκώθηκαν λόγω των τραγικών χειρισμών των προηγούμενων ετών.

Τις τελευταίες μέρες διακρίνω ότι υπάρχει μία κινητικότητα από την πλευρά της διοίκησης είτε γιατί αντιλαμβάνεται ότι ο χρόνος της τελειώνει, είτε γιατί ταρακουνήθηκε και από την… άλλη πρόταση που εξέφρασε ο Γιώργος Γαλανός.

Προσωπικά θεωρώ ξεφτίλα το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ κοντεύει να διαλυθεί περίπου για ένα ποσό της τάξεως των 2 εκ ευρώ (γιατί αυτά ήταν τα άμεσα απαιτητά για να πάρει αδειοδοτήσεις και να μην έχει την κατρακύλα που ακολούθησε λόγω αποδόμησης του υλικού).

Αν ακόμα και σήμερα υπάρξει μία χρηματοδότηση των 2 εκ ευρώ για φέτος τόσο η συμμετοχή στην Β εθνική, όπως και η δημιουργία μιας καλής ομάδας για να διεκδικήσει την άνοδο μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν συνυπολογίσουμε και τα υπόλοιπα έσοδα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έχει ο ΑΡΗΣ.

Εξακολουθώ και υποστηρίζω ότι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ είναι η ολική δραστηριοποίηση- ανάθεση σε εταιρία/ανθρώπους με επαφές, γνωστούς, φίλους λυτούς και δεμένους για να βρεθεί επενδυτής……………………………………………………………………………………………….

Προτεινόμενα Άρθρα