Live: Η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη

από AllAboutARIS

Πολλά τα «καυτά» θέματα στην ατζέντα του Α.Σ. ΑΡΗ…

Το AllAboutARIS βρίσκεται στο Porto Palace και θα σας μεταδώσει τις εξελίξεις από την γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΡΗ. Ο  περισσότερος κόσμος βρίσκεται στο ξενοδοχείο και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία.

01:34 Ολοκληρώνεται η συνέλευση. Καλό σας βράδυ

01.29 O Πάνος Στεφανίδης εξακολουθεί να μιλά, δεχόμενος ερωτήσεις από τους λιγουστούς φίλους του ΑΡΗ, που έχουν απομείνει στην αίθουσα

00.43 Στο βήμα και πάλι ο Πάνος Στεφανίδης, ο οποίος αναφέρεται στη διαδικασία της εκκαθάρισης

00.39 Ο κ. Γαλανός ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, λέγοντας πως θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή.

00.12 Tελικά, και ο Γιώργος Γαλανός ανέβηκε στο βήμα, δεχόμενος ερωτήσεις για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, τις σκέψεις του, αλλά και το τί προτίθεται να κάνει με ανθρώπους, οι οποίοι -ενδεχομένως- θα θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στον ίδιο και κατ` επέκταση στον ΑΡΗ. Μεταξύ άλλων, ο κ. Γαλανός υπογράμμισε πως δεν θέλει να παίξει ο ΑΡΗΣ στη Γ` εθνική, αρκεί να συντρέξουν οι προϋποθέσεις, για να λειτουργήσει η ομάδα στη Β`.

Οσον αφορά το άρθρο 106, τόνισε: “Δεν το γνωρίζω πολύ καλά. Το έχει αναλάβει ο δικηγόρος μου, αλλά δε νομίζω ότι θα βοηθήσει τον ΑΡΗ. Αλλωστε, θα χρειαστεί να βάλω 1-2 εκατομμύρια μόνο για το άρθρο και είναι πολλά χρήματα”.

Σ` εκείνο το σημείο, ο Πάνος Στεφανίδης, παρενέβη, λέγοντας: “Δεσμεύομαι εδώ δημόσια πως δεν θα βάλεις ούτε ένα ευρώ για το άρθρο 106. Παρουσίασε τα έγγραφα αό την τράπεζά σου και πάρε την ομάδα καθαρή. Μπορείς;”

00:02 Στο βήμα βρίσκεται ο Περικλής Τράιος, πριν τοποθετηθεί ο Γιώργος Γαλανός, ο οποίος ανέφερε: “Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται χρήματα. Και οι διακανονισμοί και οι πιστωτές θέλουν προκαταβολές, όχι φιλιά. Ο ΑΡΗΣ είναι βαρέλι χωρίς πάτο. Θέλει 10 εκατ. ευρώ, για να ορθοποδήσει. Από τη μια υπάρχει η λύση της Β` Εθνικής, η οποία παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες και από την άλλη η Γ`. Σας διαβεβαιώ πως ούτε εγώ, ούτε ο Γαλανός θέλουμε τη Γ` Κατηγορία. Αλλά, αν γίνουν αυτά που πρέπει, και με βάση το παράδειγμα της ΑΕΚ, τότε ο ΑΡΗΣ μπορεί να περιμένει καλύτερες μέρες. Αν, τώρα, δεν υπάρξει η λύση της πτώχευσης μέσω της τρίτης εθνικής, είναι κάτι που θα αποφασίσουν αυτοί που θα προωθήσουν τη Β` Εθνική”.

11:45 Η διοίκηση Γιώτα συνεχίζει προσωρινά, έχοντας την υποχρέωση να ορίσει εντός 20 ημερών νέα ΓΣ, για την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων. Μοναδικό σχήμα του κ. Παπαγεωργίου

11:41 Δύο τα υποψήφια σχήματα, ένα με τον Χάρη Παπαγεωργίου μπροστά και το άλλο με τον Θωμά Γιώτα, ο τελευταίος όμως απέσυρε τελικά την υποψηφιότητα του.

23:31 Τέθηκε θέμα διαγραφής Σκόρδα και Ματθαίου, το οποίο όμως δεν προχώρησε.

23.26 Προσωρινή διακοπή στην όλη διαδικασία και εν αναμονή της επανατοποθέτησης Στεφανίδη για τα θέματα της ΠΑΕ, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να δέχεται και ερωτήσεις από τον κόσμο.

23.20 Eγκρίθηκε, από το Σώμα της ΓΣ, η πρόταση για την ΑΜΚ στα 7 εκατ. ευρώ, τη μέρα που θα διεξαχθεί η ΓΣ των μετόχων, δηλαδή στις 5 Ιουλίου.

23:10 Το Σώμα αποφάσισε η συνδρομή για το 2014 να είναι στα 20 ευρώ, εγκρίνοντας έτσι την πρόταση του κ. Γιώτα. Τα μέλη των συνδέσμων δεν θα πληρώνουν την εγγραφή των 5 ευρώ, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους.

22: 49 Πάνος Στεφανίδης: “Στις 5 Ιουλίου θα γίνει γενική συνέλευση των μετόχων, με θέμα την ΑΜΚ. Προτείνουμε να είναι στα 7 εκατ., ώστε αυτός που θα τα βάλει, να πάρει το 51% των μετοχών και να πάρει την ομάδα. Ζητάμε από το Σώμα της Συνέλευσης να εγκρίνει την πρόταση μας για ΑΜΚ στα 7 εκατ. ευρώ.

Οσον αφορά τους παίκτες, από βδομάδας θα ενημερωθούν. Μέχρι την άλλη Παρασκευή θα έχουμε τελειώσει και θα σας παρουσιάσουμε τι συμφωνίες έχουμε κάνει”, είπε ο κ. Στεφανίδης, δηλώνοντας μεταξύ άλλων την προτίμηση του στο άρθρο 106.

22.40 Στο βήμα -εκ νέου- ο Θωμάς Γιώτας, μιλώντας σε αισθητά λιγότερο ακροατήριο, καθώς έχει αποχωρήσει μεγάλη μερίδα των παρευρισκομένων.

22:18 Στο βήμα ανέβηκε ο Σάββας Αναστασίου, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Χρήστος Γρόλλιος, ο οποίος έδωσε διευκρινήσεις για την ΑΡΗΣ Εμπορική και τη σχέση της με την ΠΑΕ, αλλά και τον ΑΣ.

21.58 To λόγο πήρε, και πάλι, ο κ. Γιώτας, χωρίς -πάντως- ν` ανέβει στο βήμα. Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΑΣ δέχθηκε ερωτήσεις από ανθρώπους που βρίσκονται στην αίθουσα.

21,52 O Κώστας Χαριτωνίδης κατηγορεί ευθέως την διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα για μη καταβολή εισφορών στον ΑΣ ΑΡΗ.

21.51 Aναφερόμενος στην κακοδιαχείριση, τόσο στον ΑΣ όσο και το βόλλεϋ ειδικότερα, ο κ. Χαριτωνίδης, τόνισε: “Να ξέρετε πως το χρήμα αφήνει ίχνη και, σύντομα, θα γίνουν γνωστά αυτά που πρέπει”.

21.39 Στο βήμα ο Κώστας Χαριτωνίδης, ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας: “Εάν με ρωτήστε, θα σας πω ότι το τμήμα βόλλεϋ πήγε χάλια. Εγώ έχω μάθει να παίζω για το πρωτάθλημα με τον ΑΡΗ και όχι στα πλέι άουτ”.

21.38 Σε κλίμα μικροέντασης ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση Γιώτα

21.25 Ο πρόεδρος του ΑΣ μίλησε για τις προτάσεις μομφής κατά της διοίκησης Ηλιάδη,  για την οποία πρωτοστάτησε, όπως είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην αντίστοιχη πρόταση μομφής κατά της διοίκησης Σκόρδα.

21.23 Λίγο πριν κατέβει απ` το βήμα, ο Θωμάς Γιώτας, χαρακτήρισε “ερμαφρόδιτη” την κατάσταση στο ΤΑΠ ΑΡΗΣ, καθώς δεν έχει σαφή νομική μορφή. Διευκρίνισε, ακόμα πως άλλο ΑΦΜ έχει το τμήμα βόλλεϋ κι άλλο ο Ερασιτέχνης.

20.45 Τελευταίος στην αίθουσα και ο Γιώργος Γαλανός που είναι μαζί με τον Περικλή Τράϊο και τον Τάσο Αναστασίου.

20.40 Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θωμάς Γιώτας, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του, κάνοντας οικονομικό απολογισμό της θητείας του. Ο κ. Γιώτας μίλησε για οφειλές του ΑΣ προς το ΙΚΑ, όταν ξεκίνησε τη θητεία του. Ο απερχόμενος (;) συνέχισε με αναφορές στους λόγους που έκλεισε η πισίνα, τις συνδρομές και κάποια στιγμή, παραόντα μέλη του ζήτησαν να προχωρήσει σε πιο “σοβαρά” ζητήματα. Ο κ. Γιώτας συνέστησε υπομονή μέχρι να φθάσει στο… δια ταύτα.

Ξεκίνησε η γενική συνέλευση ακριβώς στις 20.30…

Παρών φυσικά ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗ Θωμάς Γιώτας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης όπως επίσης οι: Κώστας Χαριτωνίδης, Γιάννης Ψηφίδης, Θόδωρος Τανούλας, Χάρης Παπαγεωργίου, Κώστας Τικπανάσογλου, και πολλά άλλα μέλη της οικογένειας του ΑΡΗ.

Παρόντες επίσης οι Κουζούνιας, Κουσουνάδης, Ορφανίδης, Δεσύπρης, Κουράκος, Αγγελούσης.

Δεν ξεκίνησε ακόμη η διαδικασία κάτι που αναμένεται να γίνει σε λίγο με καθυστέρηση περίπου 90 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα.

Στην αίθουσα βρίσκονται πολλοί και εκ των βετεράνων του ποδοσφαιρικού τμήματος (Αλεξιάδης, Βένος, Κούης, Μιχαλήτσος) όπως επίσης και οπαδοί της ομάδας που περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.

Προτεινόμενα Άρθρα