"Είσαι ανέτοιμος"

από AllAboutARIS

"Φέρε μας αποδείξεις ότι είσαι αξιόχρεος επενδυτής"

Λάβρος ήταν κατά του Γιώργου Γαλανού ο Παναγιώτης Στεφανίδης, ζητώντας του να αποδείξει πως μπορεί όντως να πάρει την ΠΑΕ.

“Δεν θέλουμε να βάλεις ούτε ένα φράγκο. Φέρε μας ένα έγγραφο από τράπεζα που αποδεικνύει πως είσαι αξιόχρεος επενδυτής, δώσε μας πέντε εργάσιμες για το άρθρο 106ια και θα πάρεις την ομάδα χωρίς χρέη. Αν δεν θες να τη φέρεις σε εμάς, μπορείς να την δώσεις στον ΑΣ”, είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, για να συνεχίσει:

“Είσαι ανέτοιμος( και όχι ανέντιμος προς αποφυγή παρεξηγήσεων) και μας κοροϊδεύεις όλους. Ηρθες και εσύ σαν τον Κούγια”.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του, ο κ. Στεφανίδης είπε :”Ηταν λάθος μου που επέτρεψα πέρυσι να γίνουν οι εκλογές για την ΠΑΕ.

Υπάρχει μία λίστα με 13 εκατ ευρώ χρέη προς παίκτες, μάνατζερ και προπονητές. Για τα 3,5 υπάρχουν πληρωμένα τιμολογία και ξέρετε γιατί δεν έχουν σβηστεί από το λογιστήριο. Από τα 8,5 τα 5 είναι δεδουλευμένα και στόχος μας είναι μέσα σε 14 μήνες, να τα μειώσουμε στο 1 εκατ.

Την Πέμπτη θα συγκαλέσουμε έκτακτη γενική συνέλευση, όπου μεταξύ άλλων θα τεθεί και το θέμα της εκκαθάρισης.

Για την Γ` Εθνική: “Πρέπει να συγκροτηθεί νέο ΔΣ στην ΠΑΕ και να οδηγήσει την εταιρία στην εκκαθαριση. Αυτοί θα πάρουν χρέη πάνω τους, εκτός από τα φυσικά πρόσωπα των τελευταίων χρόνων. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να στείλουμε την ομάδα στη Γ` Εθνική”.

Προτεινόμενα Άρθρα