«Η Γ’ εθνική θα μας εξαγνίσει»

από AllAboutARIS

Σε μία σύντομη εισαγωγή πριν μιλήσει ο Γιώργος Γαλανός, ο Περικλής Τράιος μίλησε για το δρόμο που ακολουθήθηκε με τα θεσμικά όργανα, όπως επίσης τα υπέρ και τα κατά των επιλογών της Β’ και της Γ’ Εθνικής.

Η Β’ Εθνική με τον ΑΡΗ να κάνει πρωταθλητισμό είναι η επιθυμία του Περικλή Τράιου, σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Γαλανός. Σύμφωνα με τον Τράιο η Γ’ Εθνική θα είναι αυτή που θα εξαγνίσει τους «κίτρινους».

Αναλυτικότερα είπε:

«Κινηθήκαμε σωστά και καταστατικά. Μιλήσαμε με τον Ερασιτέχνη και τον πρόεδρο. Στο επόμενο μας ραντεβού ζητήσαμε να υπάρχουν και νομικοί, οι κ.κ. Γρόλλιος και Πετρετζίκης. Μετά ακολούθησε η συνάντηση με τους βετεράνους.

Το επόμενο βήμα ήταν η Γ.Σ. Εκεί όπου πήγαμε, καταθέσαμε την πρόταση μας και είπαε αυτά που θέλαμε. Εμείς θέλουμε τον ΑΡΗ στη Β’ Εθνική και να κάνει πρωταθλητισμό, ώστε να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Είναι τραγικό βέβαια που συζητάμε για τον ΑΡΗ στη Β’ Εθνική. Τρίζουν τα κόκκαλα των ανθρώπων που έχουν προσφέρει στο σύλλογο.

Ή μιλάμε για τη Β’ Εθνική και άμεση εξόφληση όλων των χρεών. Εδώ χρειάζεται ένας σωτήρας, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι γι’ αυτο, εκτός από κάποια σενάρια που υπάρχουν. Το άλλο σενάριο της Β’ Εθνικής είναι να γίνει ένας διακανονισμός. Πάλι θέλει ένα κεφάλαιο περίπου 1,5-2 εκατ. ευρώ. Υπάρχει και ένα χρέος στο Δημόσιο. Μετά θέλεις λεφτά για να φτιάξεις και την ομάδα. Το δεύτερο σενάριο θέλει 2,5-3 εκατ. ευρώ μέχρι τέλη Ιουνίου. Δεν θέλω να μπω στο θέμα του άρθρου 106ια. Ο νομικός κ. Σιμόπουλος θας μας αναπτυξεί το σκεπτικό του για το άρθρο 106ια.

Η επιλογή της Γ’ Εθνικής είναι επώδυνη, αλλά όπως είπαμε, έχει πολλά θετικά και αρνητικά. Είναι ένας δρόμος που θα μας πληγώσει, αλλά θα μας εξαγνύσει. Το 2016 θα είμαστε ξανά στη φυσική μας θέση».

Προτεινόμενα Άρθρα