Δεύτερο "όχι" από την Εφέσεων για επιστροφή Μπέου

από AllAboutARIS

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες (20 Φεβρουαρίου η προηγούμενη) ο Αχιλλέας Μπέος εισέπραξε "όχι" από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για ανάκληση της απόφασης περί ισόβιας απαγόρευσης ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες (20 Φεβρουαρίου η προηγούμενη) ο Αχιλλέας Μπέος εισέπραξε “όχι” από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για ανάκληση της απόφασης περί ισόβιας απαγόρευσης ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. Οι ποινές είναι για στημένους αγώνες.

Η εν λόγω τιμωρία στον κ. Μπέο είχε ασκηθεί το καλοκαίρι του 2011 και η τότε ομάδα του, ο Ολυμπιακός Βόλου, είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση 10 βαθμών. Ενώ και η UEFA τον είχε αποκλείσει από το Europa League, παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει μια θέση -μέσω πρωταθλήματος- στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ που αφορά τον Αχιλλέα Μπέο αναφέρει: “Δέχεται τυπικά και  απορρίπτει  κατ΄ ουσίαν την αίτηση αναψηλάφησης του ΑΧΙΛΛΕΑ  ΜΠΕΟΥ κατά της υπ΄ αριθμ. 204/2011 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE και της  υπ΄αριθμ. 179/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ”.

πηγη: soccerplus.gr

Προτεινόμενα Άρθρα