Στην φυλακή ο Ούλι Χένες!!!

από AllAboutARIS

Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης 3,5 ετών, για μη καταβολή στο γερμανικό δημόσιο φόρων ύψους 28,5 εκατ. ευρώ.

Μετά από μερικούς μήνες για να το εμπεδώσει, ο Ούλι Χένες θα περνά τελικά τη Δευτέρα (02/06) την πόρτα της φυλακής. Θυμίζουμε ότι ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης 3,5 ετών, για μη καταβολή στο γερμανικό δημόσιο φόρων ύψους 28,5 εκατ. ευρώ.

Ακριβώς 81 ημέρες μετά από την καταδίκη του, ο Χένες θα μεταβεί στη φυλακή, στην οποία θα παραμείνει μέχρι το τέλος της ποινής του. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του 62χρονου παράγοντα ήταν στις 10 Μαΐου, στα επινίκια της Μπάγερν για την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα.

Επιπλέον, στις 21 Μαΐου ο Χένες είχε υποβληθεί από τον γιατρό των Βαυαρών, Χανς Βίλχελμ Μίλερ Βόλφαρτ, σε εξονυχιστικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του πριν ξεκινήσει να εκτίει την ποινή του.

Σε πρώτη φάση ο πρώην πρόεδρος και ποδοσφαιρικός θρύλος της Μπάγερν θα έχει καθημερινή επικοινωνία με ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό, ώστε να μπορέσει να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα και ταχύτερα στο περιβάλλον της φυλακής.

Προτεινόμενα Άρθρα