Μόνο οι ανακοινώσεις

από AllAboutARIS

Τα βρήκαν στο οικονομικό οι δυο πλευρές και απομένουν οι διασφαλίσει που ζήτησε ο έλληνας τεχνικός για να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη όσον αφορά τα χρήματα του συμβολαίου του καθώς και των δυο συνεργατών του αλλά και στους βασικούς άξονες της συνεργασίας τους ήρθε χθες η διοίκηση της ΠΑΕ σε νέα συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας. Σε αυτή διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων αναφορικά με το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας και με αμοιβαίες υποχωρήσεις βρέθηκε η χρυσή τομή.

Βέβαια υπάρχει μια σημαντική παράμετρος που θα μετουσιώσει την προφορική συμφωνία και σε γραπτή. Αφορά την προκαταβολή που αξιώνει ο έλληνας τεχνικός για τον ίδιο και τους συνεργάτες του αλλά και τις εγγυήσεις για τα υπόλοιπα χρήματα του συμβολαίου του. Από την διοίκηση του δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι μέχρι την Πέμπτη το αργότερο θα του έχουν εξασφαλιστεί όλα τα παραπάνω ώστε να γίνουν και οι ανακοινώσεις και να αρχίσει να… τρέχει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου. Το πιθανότερο είναι ότι στον έλληνα τεχνικό θα δοθούν προσωπικές δεσμεύσεις των χρημάτων του.

Για το αγωνιστικό που έπεται της συμφωνίας πάντως θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι Καλαιτζίδης και ΑΡΗΣ έχουν βρει κώδικα επικοινωνίας. Οι δυο πλευρές κατέληξαν στη φιλοσοφία που θέλουν να διέπει την ομάδα, από την διοίκηση τον διαβεβαίωσαν ότι θα του εξασφαλίσουν το μπάτζετ που έχει ζητήσει για το ποδοσφαιρικό τμήμα και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Προτεινόμενα Άρθρα