Προσωρινά στην άκρη

από AllAboutARIS

Η έλλειψη ρευστότητας δυσκολεύει αφάνταστα τη διοίκηση στην προσπάθεια να πετύχει συμφωνίες με τους πρώην παίκτες.

Η διοίκηση προς το παρόν έχει επικεντρωθεί στο κομμάτι της εύρεσης κεφαλαίων και έχει αφήσει λίγο στην άκρη το θέμα των συμφωνιών με τους πιστωτές που άλλωστε δεν αποτελεί αυτή τη στιγμή άμεση απειλή. Θα την απασχολήσει μόλις καταφέρει να εξασφαλίσει τη ρευστότητα που θα την βοηθήσει πιο εύκολα να πετύχει κάποιες συμφωνίες, που σήμερα αδυνατεί να πετύχει λόγω αδυναμίας στις προκαταβολές.

Αυτό που επιδιώκει η διοίκηση, τουλάχιστον αυτή καταγράφεται ως πρόθεσή της, είναι να εξασφαλίσει από τους πρώην παίκτες που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις ή τους εκπροσώπους τους ότι στο διάστημα αυτό δεν θα επιδιώξουν δικαστικές κινήσεις εις βάρος της ΠΑΕ όπως επιβολής ποινών ή κατάσχεσης. Αυτό δηλαδή που θα προσπαθήσει να κάνει είναι να πείσει τους πιστωτές ότι προς όφελος δικό τους είναι να περιμένουν μήπως και βρεθεί λύση στο πρόβλημα της χρηματοδότησης προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσουν από άλλη βάση οι συμφωνίες διακανονισμού των οφειλών.

Σε μια πρώτη αρχική κρούση προς τους… πρώην διαπιστώνεται ότι δεν επιθυμούν να τραβήξουν το σκοινί αφού αντιλαμβάνονται ότι αν το κάνουν ο ΑΡΗΣ θα οδηγηθεί στα σίγουρα στη Γ ΄Εθνική και θα χάσουν τα χρήματά τους.

Προτεινόμενα Άρθρα