«Βρώμικη η Βοσνία»

από AllAboutARIS

Ο τεχνικός του Μεξικού, Μιγκέλ Ερέρα, μετά την ήττα στο μεταξύ τους φιλικό (0-1) είπε ότι η Βοσνία είναι «βρώμικη ομάδα».

Το Μεξικό έχασε από την Βοσνία στο προτελευταίο φιλικό ενόψει του Mundial από το γκολ του Χαΐροβιτς και ο Ερέρα τόνισε ότι το παιχνίδι της τελευταίας αντιπάλου έχει πολλές ομοιότητες με αυτό της Κροατίας, την οποία θα βρει απέναντί της στον όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Εμαθα πολλά για το πως θα παίξει η Κροατία, αφού η Βοσνία παίζει με ένα παρεμφερές στιλ με το δικό τους. Νομίζω ότι οι Κροάτες μπορούν να παίξουν καλύτερα από την Βοσνία η οποία είναι πολύ βρώμικη ομάδα. Ομως οι δύο έχουν πολλές ομοιότητες. Η Κροατία έχει έναν πολύ δυνατό επιθετικό στον οποίο αρέσει να κατεβάζει τη μπάλα και δύο πολύ καλούς μέσους, τον Λούκα Μόντριτς και τον Ιβάν Ράκιτιτς. Το πως παίζουν στην άμυνα μοιάζει πολύ όταν δεν έχουν τη μπάλα» είπε ο 46χρονος προπονητής.

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα μας βοηθήσει πολύ. Είδαμε το ματς και γνωρίζουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Εχουμε ακόμα έναν αγώνα κόντρα στην Πορτογαλία και έχουμε 4-5 μέρες για να είμαστε έτοιμοι για το Mundial. Σε αυτό το ματς θα χρησιμοποιήσω μία ομάδα που θα είναι σχεδόν ίδια με αυτή που θα παρατάξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα Άρθρα