Καμία συζήτηση στην ΕΠΟ για αλλαγή του χρόνου εκκαθάρισης

από AllAboutARIS

Ένα από τα θέματα που έχουν τεθεί υπό την μορφή φημολογίας είναι και το κατά πόσο η ΕΠΟ θα αποφασίσει ότι η ειδική εκκαθάριση για όσες ομάδες υποβιβάζονται στην Γ εθνική θα μετατραπεί από 3μηνη σε 30 μήνες, που ίσχυε μέχρι πρότινος.

Ένα από τα θέματα που έχουν τεθεί υπό την μορφή φημολογίας είναι και το κατά πόσο η ΕΠΟ θα αποφασίσει ότι η ειδική εκκαθάριση για όσοες ομάδες υποβιβάζονται στην Γ εθνική θα μετατραπεί από 3μηνη σε 30 μήνες, που ίσχυε μέχρι πρότινος.

Στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ δεν υπάρχει στην ημερήσια διάταξη και δεν έχει συζητηθεί στα διάφορα θέματα κάτι τέτοιο γεγονός που βέβαια είναι θετικό για τον ΑΡΗ καθώς αν η ΕΠΟ εισηγούνταν (δεν αποφασίζει, εισηγηση κάνει προς την Βουλή) κατι τέτοιο ο ΑΡΗΣ θα είχε ένα ακόμα πρόβλημα, άσχετα με το αν θα έπρεπε το θεμα να ψηφιστεί και στην Βούλη για να έχει νομική ισχύ.

Αν θα προκύψει κάτι στο μέλλον κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει, αλλά στην σημερινή συνέλευση- τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα- δεν τέθηκε τέτοιο θέμα.

Προτεινόμενα Άρθρα