Το «καυτό» 20ήμερο του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Από ημερομηνίες… σταθμούς η αλήθεια είναι ότι έχουμε χορτάσει αλλά μόνο ως τέτοιες μπορούν να χαρακτηριστούν και οι ημερομηνίες των τριών γενικών συνελεύσεων που έρχονται.

Από την προσεχή Τετάρτη (11/6) ως τις 30 Ιουνίου ο ΑΡΗΣ μπαίνει σε έναν… χορό γενικών συνελεύσεων, που θα καθορίσουν το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη με τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη από την οποία θα προκύψει νέα διοίκηση με τον σχήμα που ηγείται ο Χάρης Παπαγεωργίου να είναι το μοναδικό υποψήφιο.

Στις 25 Ιουνίου θα γίνει η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, στην οποία εκτός των διοικητικών και οικονομικών απολογισμών των διοικήσεων του φορέα και των διοικήσεων του ΠΑΕ, θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί το πιο σημαντικό απ’ όλα, που είναι η θέση του φορέα σχετικά με το πού θα αγωνιστεί η ποδοσφαιρική ομάδα.

Οι θέσεις του ΑΣ και της ΚΜΑ σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ είναι φυσικά ιδιαιτέρως σημαντικές, αφού πρόκειται για τους μεγαλομετόχους. Αυτό που θα αποφασίσουν στις γενικές τους συνελεύσεις θα το εκφράσουν επίσημα στις 30 Ιουνίου, στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, όπου θα παρθεί η οριστική απόφαση για την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα