Τα…πήραν και "πετάνε"

από AllAboutARIS

Το deal μιλούσε για 182.000 ευρώ ανά παίκτη σε περίπτωση πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ η Ομοσπονδία έδινε μόλις 68.000!

Όλο και περισσότερο έχει ανοίξει το ρήγμα μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριστών του Καμερούν και της ΠΟ της αφρικανικής χώρας. Οι παίκτες τα έχουν… σπάσει με την Ομοσπονδία και δεν μπήκαν στο αεροπλάνο για τη Βραζιλία, με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους στο Μουντιάλ να θεωρείται αβέβαιη.

Αρχικά τα “λιοντάρια” όχι μόνο δεν πήραν από τον πρωθυπουργό της χώρας τη σημαία, αλλά φαίνονταν αποφασισμένα να παλέψουν με τον πλέον ριζοσπαστικό τρόπο για τα πριμ τα οποία είχαν συμφωνήσει. Το deal μιλούσε για 182.000 ευρώ ανά παίκτη σε περίπτωση πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ η Ομοσπονδία έδινε μόλις 68.000!

“Οι οπαδοί μας μπορεί να είναι ήρεμοι, θα παίξουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο”, είπε ο προπονητής, Φόλκερ Φίνκε. Κάτι που επιβεβαιώθηκε κάποιες ώρες αργότερα, όταν και βρέθηκε η λύση.

Δυο φορές, πάντως, οι Καμερουνέζοι έχουν αντιδράσει με ανάλογες ενέργειες. Το 2002 ξανά λίγες ημέρες πριν το Μουντιάλ, στο οποίο και τελικά συμμετείχαν. Ενώ το 2011 δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Αλγερία.

Προτεινόμενα Άρθρα