Η Μacron και οι… άλλοι

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ιταλικής εταιρίας Macron για χορηγός ένδυσης τη νέα σεζόν και αυτό προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις με θετικό πρόσημο για τον ΑΡΗ.

Το AllAboutARIS αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ιταλικής εταιρίας Macron για χορηγός ένδυσης τη νέα σεζόν (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=39053 ) και αυτό προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις με θετικό πρόσημο για τον ΑΡΗ.

Από την μία οι ιθύνοντες της εταιρίας αντιλήφθηκαν τι σημαίνει ΑΡΗΣ, καθώς υπήρξε καταιγισμός από επισκέψεις στο σάιτ της macron και από την άλλη, τις τελευταίες 48 ώρες έχουν προκύψει και άλλοι ενδιαφερόμενοι- μεγάλες αθλητικές εταιρίες.

Οι ιθύνοντες της ιταλικής εταιρίας μετέφεραν στους ανθρώπους του ΑΡΗ την ικανοποίησή τους για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος του ΑΡΗ ακόμα και σε αυτή την κατάσταση του συλλόγου και μάλιστα επεσήμαναν την διαφορά που διέκριναν σε σχέση με άλλη ομάδα της Λίγκας που είναι κοντά σε συμφωνία μαζί τους.

Μάλιστα σημείωσαν ότι ο ΑΡΗΣ της Β εθνικής φαίνεται και είναι πολύ πιο εμπορικός από την άλλη ομάδα που θα παίξει στην Ευρώπη (πιθανότατα είναι ο Ατρόμητος). Αυτό βέβαια το ξέρουν πολύ καλά στην Ελλάδα άπαντες, αλλά το διαπίστωσαν από πρώτο χέρι και οι ιθύνοντες της ιταλικής εταιρίας.

Από την άλλη πλευρά η δημοσιοποίηση του θέματος, προκάλεσε το ενδιαφέρον κι άλλων εταιριών αθλητικής ένδυσης που επικοινώνησαν με τους ιθύνοντες του ΑΡΗ θέλοντας να ενημερωθούν για το ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές με την Μacron.

Οι διοικούντες του ΑΡΗ επεσήμαναν ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ιταλική εταιρία, αλλά βέβαια όσο δεν πέφτουν υπογραφές μπορεί όποια άλλη εταιρία να καταθέσει την πρότασή της . Σε κάθε περίπτωση ΑΡΗΣ και Μacron είναι κοντά σε συμφωνία με πολλαπλά οφέλη για τον σύλλογο που πέρα από την εξασφάλιση ποιοτικής αθλητικής ένδυσης θα επιφέρει και χρήματα για τα ταμεία της ΠΑΕ. 

Προτεινόμενα Άρθρα