14 και σήμερα…

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το κρίσιμο 15νθημερο που θα…αποφασίσει για την επόμενη μέρα στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ

Στο τελευταίο μου σημείωμα και πριν ακόμα τοποθετηθεί η διοίκηση του Στεφανίδη είχα παραθέσει τους πιθανούς…μονοδρομους για τον ΑΡΗ. (http://www.gazzetta.gr/football/article/620229/monodromos-kai-adiexoda).

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα και με επίσημο τρόπο τόσο από την πλευρά Στεφανίδη, όσο και από τις Γ.Σ. της ΚΜΑ και των μετόχων της ΠΑΕ.

Πλέον το μόνο που αναμένουμε είναι και η νέα ΓΣ του ΑΣ που θα ορισθεί ανάμεσα στις 25 με 30 Ιουνίου και αφού προηγουμένως αύριο βγει το νέο ΔΣ εκτός απροόπτου με Πρόεδρο τον Χάρη Παπαγεωργίου. Για να αποφασίσει και ο έτερος μεγαλομέτοχος τι θέλει. Β ή Γ;

Στην ουσία του θέματος όμως στις 25 ο κόσμος του ΑΡΗ θα αποφασίσει αν θα κρατήσει την ομάδα στην Β ή θα αποφασίσει να πάει στην Γ. Τους κινδύνους και στις δυο περιπτώσεις τους έχουμε πει πάρα πολλές φορές.

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο Στεφανίδης έχει δυο βδομάδες είτε για να φέρει επενδυτή, είτε για να φέρει χορηγούς με υπογραφές, είτε στην χειρότερη όλων να… κουρέψει το σύνολο των χρεών προς παίκτες-προπονητές από 6-7 εκ ευρώ σε 1!

Αν το καταφέρει αυτό σε κάθε περίπτωση θα έχει από την μία ξεφύγει από τον βραχνά του κινδύνου αφαίρεσης βαθμών και από την άλλη θα έχει την δυνατότητα να τρέξει για την επάνοδο στην Λίγκα.

Όσο και αν φαίνεται οξύμορο σύμμαχο σε αυτή του την προσπάθεια έχει την… άλλη πλευρά. Η…προοπτική Γαλανού και Γ εθνικής πρέπει να γίνει συνείδηση στους πρώην παίκτες και να αντιληφθούν ότι είτε παίρνουν τα χρήματα που τους προσφέρονται, είτε χάνουν και όλα όσα τους έχουν επιδικαστεί…………………………………………………………………………………………………………………….

Προτεινόμενα Άρθρα