«Να το διασκεδάσουμε και όπου βγει»

από AllAboutARIS

Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να καταφέρει να συμμετάσχει σε ένα Μουντιάλ με την Εθνική του ομάδα. Ο Κώστας Κατσουράνης έχει πραγματοποιήσει και αυτό,και το Σάββατο το απόγευμα θα βρεθεί στο Μπέλο Οριζόντε στην χώρα του ποδοσφαίρου, την Βραζιλία δίνοντας το παρών σε ένα δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Εθνική μας βρίσκεται στον όμιλο με την Κολομβία (η πρώτη αντίπαλος), την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία, με τον έμπειρο μέσο που πολλές φορές παίζει στο κέντρο της άμυνας, να μιλάει στο gazzetta.gr και να λέει μεταξύ άλλων πως τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες του βρίσκονται στην χώρα της σάμπας και του καφέ για να διασκεδάσουν την συμμετοχή τους και όπου βγει. Δεν είναι άλλωστε και λίγο πράγμα για τον καθένα να βρεθεί σε αυτή την μεγάλη γιορτή.

Όσον αφορά το… όπλο που θα πρέπει να έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο υπαρχηγός της Εθνικής ανέφερε πως αυτό θα είναι η ομοιογένεια τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και όσο περισσότερη υπάρχει, τόσο καλύτερα θα πάει και η ομάδα στην Βραζιλία. Για τον όμιλο ο Κατσουράνης είπε πως η Κολομβία είναι λίγο πιο μπροστά, ενώ συνολικά για το Μουντιάλ έχρισε φαβορί την Ισπανία.

Προτεινόμενα Άρθρα