Τον θέλει και στο Μάντσεστερ

από AllAboutARIS

Ο Λουϊς Φαν Χάαλ μπορεί να έχει την προσοχή του στραμμένη στα τεκταινόμενα στο Μουντιάλ, ως τεχνικός της Εθνικής Ολλανδίας, αλλά δεν παύει να… σκέφτεται και το μέλλον του, που είναι η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Ετσι  σύμφωνα με την “Independent” ο Λουϊς Φαν Χάαλ, άναψε το «πράσινο φως» στους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να κλείσουν άμεσα μια μεγάλη μεταγραφή και αυτή θα είναι του Γερμανού μέσου της Μπάγερν Μονάχου, Μπάστιαν Σβαϊνστάϊγκερ, έναντι 30 εκατ. ευρώ. Ηταν άλλωστε το αγαπημένο του παιδί, όσο ο Φαν Χάαλ, προ τριετίας κατηύθυνε τις τύχες της Μπάγερν Μονάχου.

Ο «υπαρχηγός» των «βαυαρών» και της Εθνικής Γερμανίας, ίσως να ..έβαλε το χέρι του γι αυτή την νέα πρόταση, αφού διαπιστώνει πώς από την μια δεν τον «πάει» για βασικό ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στην ομάδα του Μονάχου κι από την άλλη είδε πως ενώ η διοίκηση της ομάδας του έκανε επέκταση της συνεργασίας με τον αρχηγό Φίλιπ Λαμ και τον Τόμας Μύλλερ…αφήνοντας τον ίδιο εκτός προγράμματος για το μέλλον.
Σημειωτέον ότι οι «κόκκινοι διάβολοι», αφού έκαναν πίσω για τα 40 και πλέον εκατομμύρια που ζητούσαν οι «βαυαροί», για τον Τόνι Κρόος, έχασαν στην περίπτωση του Σεσκ Φάμπρεγκας, από την Τσέλσι, οπότε στρέφονται με περισσότερη διάθεση να φέρουν σε πέρας, την μεταγραφή του «Σβάϊνι», που θέλει ο Φαν Χάαλ. Η εφημερίδα «Independent», αξιολογεί και σημειώνει πώς ο 29χρονος Μπάστι Σβαίνστάϊγκερ, θα αποτελέσει για τους «μπέμπηδες» και τον Φαν Χάαλ η κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού.

Μια άλλη εφημερίδα η «Daily Mail» ανέφερε ακόμη, ότι ο Σβαϊνστάϊγκερ, που βρίσκεται με την Εθνική Γερμανίας στο Μουντιάλ,  δεν είναι αντίθετος να συνεργαστεί  και πάλι με τον πρώην προπονητή  του, με τον οποίο είχαν πολύ καλή συνεργασία στις δύο σεζόν που έμεινε ο Ολλανδός στην Μπάγερν (2009-2011).

Το μοναδικό εμπόδιο είναι η Μπάγερν, αφού ο διεθνής μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016, αλλά εφόσον…συναινέσει και ο Πεπ Γκπυαρντιόλα, τότε ο «Σβάϊνι» θα μεταγραφεί στους «κόκκινους διάβολους» της Αγγλίας, έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ, ή έστω κάτι παραπάνω. Κι αυτό γιατί θα είναι μεγάλο χαστούκι για την Μάντσεστερ, που δεν κατάφερε να κάνει δικό της, έναν εκ των Φάμπρεγκας και Κρόος, να χάσει και τον Σβάϊνστάϊγκερ…πάει πολύ.
Σημειωτέον ότι η διοίκηση των «μπέμπηδων» έχει στη διάθεση του Λουϊς Φαν Χάαλ, που αναλαμβάνει αμέσως μετά το Μουντιάλ τις τύχες της ομάδας, ποσό της τάξης των 240 εκατομμυρίων ευρώ, για μεταγραφές. Θέλοντας έτσι να ανανεώσει το ρόστερ της και να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια.

Προτεινόμενα Άρθρα