Κρας τεστ με τα διαρκείας

από AllAboutARIS

Γιατί η έκδοση των πακέτων της νέας σεζόν θα φανερώσει τις προθέσεις του κόσμου απέναντι στο εγχείρημα της διοίκησης.

Το τελικό πλάνο των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης σεζόν επεξεργάζεται η διοίκηση της ΠΑΕ και δεν αποκλείεται ως το τέλος της εβδομάδας να προχωρήσει στην έκδοσή τους. Σε γενικές γραμμές τα πακέτα που θα ισχύσουν τη νέα χρονιά έχουν ετοιμαστεί αλλά απομένει η έγκρισή τους από το διοικητικό συμβούλιο.

Για την διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη τα διαρκείας έχουν διπλή ανάγνωση και σημασία. Από τη μια υπάρχει το καθαρά οικονομικό σκέλος που είναι και το προφανές. Σε μια εποχή που πάντα για τις ΠΑΕ υπάρχει ζήτημα ρευστότητας για την αντιμετώπιση των αναγκών της, οι πωλήσεις από τα διαρκείας προσφέρουν καθημερινή ανακούφιση. Πολλώ δεν μάλλον στον ΑΡΗ που δεν υπάρχει… ευρώ και οι ανάγκες είναι τεράστιες σε καθημερινή βάση.

Το δεύτερο σκέλος είναι ίσως και το σημαντικότερο για εμάς. Αφορά την διείσδυση που θα πετύχει η ΠΑΕ με τα διαρκείας στις τάξεις των φιλάθλων. Αν δηλαδή έχει… ψήσει τον κόσμο να πάει και να αγοράσει το εισιτήριό του, δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι τους έχει πείσει για το πλάνο της συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Δεν αναφερόμαστε σε αυτούς που βρέξει χιονίσει και ανεξαρτήτως ποιος είναι στη διοίκηση το πακέτο τους θα το αγοράσουν, αλλά στους υπόλοιπους που ανήκουν στην κατηγορία των αναποφάσιστων. Αν θέλετε και των δύσπιστων ή των αρνητικά διακείμενων στην διοίκηση Στεφανίδη.

Ούτε λίγο ούτε πολύ τα διαρκείας θα αποτελέσουν μια σφυγμομέτρηση λίγο πριν παρθούν από τα συλλογικά όργανα οι κρίσιμες αποφάσεις για την επόμενη μέρα.

Προτεινόμενα Άρθρα