Θέλει να ανακοινώσει συμφωνίες

από AllAboutARIS

Απόδειξη ότι μπορεί να πείσει τους παίκτες του ρόστερ να μείνουν στην ομάδα αναζητά μέσω συμφωνιών με τους Σουνά, Γιαννίτση, Σταυρόπουλο και Ψυχογιό η διοίκηση

Μεγάλο βάρος στην διευθέτηση των αρκετών ανοικτών θεμάτων που υπάρχουν στο ρόστερ θα ρίξει αυτή την εβδομάδα η διοίκηση αφού άλλωστε ζυγώνουν και οι μέρες της Γ.Σ στην οποία θα παρουσιαστεί το τελικό πλάνο.

Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης έχει ζητήσει την παραμονή κάποιων παικτών στο ρόστερ που θα δείξουν ότι έχει αρχίσει να κυλάει το νερό στο αυλάκι. Δηλαδή τους Σουνά, Γιαννίτση, Σταυρόπουλο, Ψυχογιό σε πρώτη φάση που ήταν και οι πρώτοι με τους οποίους συζήτησε ο 57χρονος τεχνικός. Και με τους τέσσερις έχουν γίνει οι επαφές αλλά για να μείνουν ζητούν διασφαλίσεις επί του οικονομικού. Τόσο για τα χρήματα που τους οφείλονται από τα προηγούμενα χρόνια όσο και για τα συμβόλαια της επόμενης σεζόν.

Ένα άλλο θέμα που σχετίζεται και αυτό με το αγωνιστικό αλλά και το οικονομικό είναι το αναίμακτο διαζύγιο με τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Καλαιτζίδης. Κάποιοι θα φύγουν αλλά την διοίκηση δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση να φύγουν με προσφυγή. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρεθούν χρήματα που θα κάνουν τις συμφωνίες συμβιβασμού για τα δεδουλευμένα τους εφικτές. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι παραπάνω  κινήσεις θα δείξουν αν η διοίκηση του Στεφανίδη έχει ή όχι τη δυνατότητα να κρατήσει τον ΑΡΗ στη Football League με αξιώσεις και όχι στα λόγια.

Προτεινόμενα Άρθρα