Κληρώνει για Βικελίδης

από AllAboutARIS

Συνεχίζονται οι συσκέψεις επί συσκέψεων στον ΑΡΗ αφού πλησιάζει η μέρα που ο σύλλογος θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Την οριστική απόφαση για το μέρος που θα πραγματοποιηθει η Γ.Σ της 25ης Ιουνίου θα λάβει σήμερα το βράδυ η ΚΜΑ σε ευρεία σύσκεψη στην οποία έχει κληθεί να παραστεί ο Παναγιώτης Στεφανίδης από την ΠΑΕ και ο νέος Πρόεδρος του ερασιτέχνη Χάρης Παπαγεωργίου. Η σκέψη που έχει προταθεί και κερδίζει όπως φαίνεται έδαφος είναι να γίνει στη θύρα επτά του Κλεάνθης Βικελίδης ώστε από το θέμα της χωρητικότητας να έχει και σημειολογική σημασία αφού θα γίνει στο φυσικό χώρο του ΑΡΗ, στο σπίτι του. 

Παράλληλα θα ζητηθεί ενημέρωση από τον Παναγιώτη Στεφανίδη για την πορεία των συζητήσεων που κάνει σε όλους τους τομείς (χορηγίες-επενδυτή) ενώ υπάρχει η σκέψη έπειτα από την ολοκλήρωση του ελέγχου στην ΠΑΕ και το εύρημα των περίπου 4εκ δίχως παραστατικά να ζητηθεί από τους Προέδρους σε ΠΑΕ και ΚΜΑ της οκταετίας 2004-2012 να δώσουν το παρών στη συνέλευση για να παρέχουν εξηγήσεις στον κόσμο. 

Προτεινόμενα Άρθρα