Μη αποδεκτή η παραίτηση Κουζούνια

από AllAboutARIS

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κουζούνια γιατί καταρχήν δεν προκύπτει καμία εμπλοκή του με την ιταλική εταιρία ένδυσης, αλλά παράλληλα είναι ξεκάθαρο ότι η πρόταση της Macron ήταν πολύ καλύτερη από όλες τις υπόλοιπες

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κουζούνια γιατί καταρχήν δεν προκύπτει καμία εμπλοκή του με την ιταλική εταιρία ένδυσης, αλλά παράλληλα είναι ξεκάθαρο ότι η πρόταση της Macron ήταν πολύ καλύτερη από όλες τις υπόλοιπες.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ σημείιωσαν προς τον κ. Κουζούνια ότι αν επέμενε στην παραίτηση του στην ουσία θα εξυπηρετούσε όσους θέλησαν να βάλουν τρικλοποδιές στην όλη προσπάθεια, ενώ βέβαια θα έπρεπε να μπει η ΠΑΕ και σε μία διαδικασία αντικατάτασής του μέσω δικαστηρίων από την στιγμή που και αυτός ,όπως και τα υπόλοιπα μέλη έχουν οριστεί από το Ειρηνοδικείο.

Με αυτά τα δεδομένα είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσει η συμφωνία με την Macron και να ολοκληρωθεί εντός των ημέρων με την υποσημείωση ότι θα ενεργοποιηθεί με την ομάδα στην Β εθνική και όχι στην Γ.

Προτεινόμενα Άρθρα