Καταιγιστική η Γερμανία

από AllAboutARIS

Με χαρακτηριστική άνεση τα «Πάντσερ» ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας επικρατώντας με 4-0 της Πορτογαλίας.

Ο πρώτος σκόρερ του προηγούμενου Μουντιάλ Τόμας Μίλερ, πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ένα στο δεύτερο ενώ κέρδισε και την αποβολή από τον Πέπε και έτσι η Γερμανία επικράτησε της Πορτογαλίας με 4-0.  

Στο 11’ ο Γκέτσε κέρδισε πέναλτι από τον Περέιρα τα οποίο το μετέτρεψε σε γκολ ο Μίλερ. Στο 32’ ο Κρόους εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Χούμελς με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 37’ ο Πέπε ήρθε κεφάλι με κεφάλι με τον Μίλερ, ο διαιτητής θεώρησε ότι είχε πρόθεση να τον χτυπήσει και το έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Τόμας Μίλερ από το ύψος του πέναλτι περίπου με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιο χαλαροί οι γερμανοί πέτυχαν ένα γκολ στο 78’ με τον Μίλερ έπειτα από σέντρα του Σούρλε και ασθενή απόκρουση του Πατρίσιο.

Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Χέβεντες, Χούμελς (73’ Μουστάφι), Μερτεζάκερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Κεντίρα, Γκότσε, Κρόους, Οζίλ (62’ Σούρλε), Μίλερ (81’ Ποντόλσκι).

Πορτογαλία (Μπέντο): Πατρίσιο, Κοεντράο (65’ Αντρέ Αλμέιντα), Άλβες, Πέπε, Περέιρα, Μειρέλες, Βελόσο (46’ Ρικάρντο Κόστα), Μουτίνιο, Ρονάλντο, Νάνι, Ούγκο Αλμέιντα (28’ Έντερ).

Προτεινόμενα Άρθρα