"Mε διοίκηση Στεφανίδη έως το Νοέμβριο"

από AllAboutARIS

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το Νοέμβριο θα υπάρχει διοίκηση Στεφανίδη, όπως έχει διοριστεί από το Ειρηνοδικείο

Ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, το διευρυμένο Δ.Σ. της Κ.Μ.Α., στο οποίο αναλύθηκαν τα θέματα, που θα τεθούν στην ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. του Φορέα, στις 25 Ιουνίου. Εκτός των μελών του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α., το “παρών” έδωσαν οι κ.κ. Στεφανίδης, Φουρλίγκας, Κουζούνιας και ο νομικός, Σπύρος Χριστοφορίδης.

Μεταξύ των παρευρισκομένων υπήρξε απόλυτη ταύτιση ως προς το γεγονός της κατηγορίας, που θα παίξει ο ΑΡΗΣ, και η οποία δεν είναι άλλη από τη Football League.

Οσον αφορά, τώρα, το θέμα εκλογής νέας διοίκησης στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ -και εδώ είναι η είδηση- δεν θα τεθεί στην Ημερήσια Διάταξη.

Τί σημαίνει αυτό; Η διορισμένη -από το Ειρηνοδικείο- διοίκηση του Πάνου Στεφανίδη, θα συνεχίσει ως έχει -μέχρι το Νοέμβριο- και η ομάδα δεν θα μπει τη διαδικασία νέων σεναρίων περί διάδοχης (ή μη) κατάστασης.

Οπως έλεγαν τα μέλη της ΠΑΕ, “βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, όσον αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις, και δεν είναι προς το συμφέρον του συλλόγου να υπάρχουν διαδικασίες αντικατάστασης της διοίκησης, τη στιγμή -ειδικά- που οι διαπραγματεύσεις με χορηγούς είναι σε πλήρη εξέλιξη”.

Μένει, βέβαια, να δούμε την αντίδραση της Κ.Μ.Α. στο θέμα της αντικατάστασης της διοίκησης Στεφανίδη, το οποίο βρίσκεται στο νούμερο δύο της Ημερήσιας Διάταξης, στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της “κίτρινης” ΠΑΕ”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα