Έτοιμος για προσφυγή ο Γουναρίδης

από AllAboutARIS

Ένα βήμα πριν από την κατάθεση προσφυγής είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Γουναρίδης. Πως μπορεί ο ΑΡΗΣ να γλιτώσει από ένα ακόμη "αγκάθι" πληρώνοντας μόνο τα δεδουλευμένα του.

Ένας από τους παίκτες που δεν θα συνεχίσει στον ΑΡΗ την επομενη χρονιά αφού έχει ήδη βρει ομάδα είναι ο Στέφανος Γουναρίδης. Ο ποδοσφαιριστής  είναι έτοιμος να καταθέσει προσφυγή σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS αφου μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να βρει συμβιβαστική λύση με την ομάδα παρότι το επιδίωξε, επιθυμώντας να πληρωθεί μόνο τα δεδουλευμένα του και τίποτα παραπάνω από τα χρήνατα των 3,5 χρόνων που υπέγραψε τον Γεναρη.

Τα δεδουλευμένα του αυτή την στιγμή είναι περίπου 10.000 ευρώ, ενώ αν καταθέσει προσφυγή μπορεί να διεκδικήσει 130.000 ευρώ, χρήματα που αντιστοιχούν και στα επόμενα χρόνια του συμβολαίου του. 

Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει, να βρει μία συμβιβαστική λύση με τον ποδοσφαιριστή (όπως πχ με Τσουμάνη) και να γλιτώσει τα χειρότερα. Σίγουρα δεν ευθύνεται η διοίκηση Στεφανίδη για το γεγονός ότι υπογράφηκε συμβόλαιο 3,5 ετών τον Γενάρη, αλλά οφείλει να επιλύσει και αυτό και άλλα παρόμοια ζητήματα άμεσα, γιατί διαφορετικά θα τα βρει μπροστά της.

Προτεινόμενα Άρθρα