“Πήρε 2,5 εκ ευρώ τιμολόγια από Ηρακλή, τα ίδια παραμύθια λέει τώρα για ΑΡΗ”

από AllAboutARIS

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής τοποθετήθηκε στον “Αρένα” αναφορικά με τον Γιώργο Γαλανό και την πρόταση του για τον ΑΡΗ, ενώ του απέδωσε πολύ βαριές κατηγορίες για εικονικά τιμολόγια 2,5 εκ ευρώ!!!.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής τοποθετήθηκε στον “Αρένα” αναφορικά με τον Γιώργο Γαλανό και την πρόταση του για τον ΑΡΗ σημειώνοντας ότι λέει και σήμερα τα παραμύθια που έλεγε στον ίδιο και στον Ηρακλή όταν είχε εμπλοκή στο μπάσκετ των κυανόλευκων, ενώ του απέδωσε πολύ βαριές κατηγορίες για εικονικά τιμολόγια 2,5 εκ ευρώ!!!.

Τα όσα είπε ο κ. Σαρλής αποτελούν πολύ βαριές κατηγορίες για τις οποίες προφανώς θα απαντήσει ο κ. Γαλανός. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: “Ο Γαλανός δεν έλεγε ποτέ αλήθεια. Ακόμα χρωστάει στον Ηρακλή και να είναι σίγουρος ότι δεν έχει ξεμπερδέψει. Ακούω ότι θα πάνε οι ομάδες στην Γ εθνική και θα καθαρίσουν από τα χρέη. Τους ενημερώνω γιατί εγώ ήμουν πρόεδρος και ο Ηρακλής πήγε στην ερασιτεχνική κατηγορία ότι δεν “καθάρισε” και μάλιστα επειδή εγώ έκανα λάθος και πίστεψα τον Γαλανό και υπέγραφα έχω εκκρεμότητες για τέτοια θέματα.

Ο Γαλανός δεν έλεγε ποτέ αλήθεια. Τα ίδια παραμύθια ακούω ότι λέει και τωρα που θέλει να μπει στον ΑΡΗ. Μας είπε βάλτε 70.000 εσείς και θα βάλω εγώ 150.000. Τελικά εμείς βρήκαμε τα 70.000, αυτός έβαλε 100.000, αλλά πήρε τιμολόγια για 2,5 εκ ευρώ από τον Γυμναστικό σύλλογο!!! Μάλιστα για αυτά τα τιμολόγια αν δεν έχει ήδη κληθεί από την δικαιοσύνη θα κληθεί πολύ σύντομα. Μας είχε κοροϊδέψει και την προηγούμενη χρονιά όταν είχε πει ότι θα βάλει 500 χιλ.ευρώ αλλά τελικά δεν έβαλε ούτε 100χιλ. Όχι απλά δεν έβαλε, είχε βγάλει κιόλας. Στο τέλος έφυγε και μας άφησε και χρεωμένους με παίκτες τους οποίους ο ίδιος έκλεισε και θα πλήρωνε αυτός. Ότι έλεγε δεν ήταν ποτέ αλήθεια, εμένα με άφησε με χρέη.

Αν νομίζει ότι έχει ξεμπερδέψει είναι πολύ γελασμένος. Να μας πει ο Γαλανός αν έχει ένα παραστατικό από τις χορηγίες που είχε στην φανέλα. Ούτε ένα δεν έχει. Τον έπαιρνε ο λογιστής για να του δώσει τα παραστατικά για την φανέλα και αυτός του έλεγε βάλτε τες όλες από τρία χιλιάρικα! Μας έλεγε να βρούμε να πουλήσουμε στην μισή τιμή το σπίτι του και να τον σώσουμε και θέλει να πάρει τώρα και άλλη ομάδα τώρα;”

Προτεινόμενα Άρθρα