Για κάποιους… νωρίτερα

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ θέλει στο γήπεδο μια εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας τους παίκτες από την Κ20 και τους δανεικούς ώστε να σχηματίσει άποψη.

Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης θέλει από τη μια να περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο όλο το ρόστερ της ομάδας και από την άλλη να μην αδικήσει κανένα ποδοσφαιριστή, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για παίκτες που οι περισσότεροι προέρχονται από τις Ακαδημίες του ΑΡΗ. Η αδυναμία να έχει μια εικόνα όπως την θέλει για το σύνολο των παικτών και ιδίως των νεαρών από την Κ20 αλλά των παικτών που είχαν δοθεί δανεικοί, οδηγεί τον έλληνα τεχνικό στην απόφαση να ξεκινήσει για κάποιους νωρίτερα η προετοιμασία.

Για την ακρίβεια μια εβδομάδα τουλάχιστον πριν από την επίσημη πρώτη για τη νέα σεζόν, ο 57χρονος τεχνικός θα περιμένει στο γήπεδο τους νεαρούς της Κ20 που θέλει να δει καθώς και τους δανεικούς σε διάφορες ομάδες μαζί με κάποιους που ενδεχομένως να δοκιμαστούν. Μετά το τέλος των προπονήσεων αυτών θα αποφασίσει ποιους θα πάρει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Προτεινόμενα Άρθρα