Νέα σύσκεψη με ΠΑΕ και Α.Σ

από AllAboutARIS

Τι είναι αυτό που απασχολεί έντονα το Δ.Σ της ΚΜΑ λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη Γ.Σ

Καθημερινές είναι πλέον οι συσκέψεις της ΚΜΑ λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη Γ.Σ του φορέα την επόμενη Τετάρτη. Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη άλλη μια ευρεία συνάντηση στην οποία έχουν προσκληθεί να δώσουν το παρών τόσο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ όσο και ο ερασιτέχνης.

Η μεγάλη αγωνία για την ΚΜΑ είναι φυσικά η επόμενη μέρα στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ και οι προοπτικές συμμετοχής στην Football League. Η διοίκηση της ΚΜΑ περιμένει τον Παναγιώτη Στεφανίδη να υλοποιήσουν όσα λένε περί εξασφάλισης ενός μεγάλου κομματιού του μπάτζετ από τις χορηγίες και τα τηλεοπτικά αλλά όσα αυτά δεν επιβεβαιώνονται υπάρχει πάντα το άγχος για την επόμενη μέρα.

Για το Plan B και τι θα γίνει στην περίπτωση που η διοίκηση της ΠΑΕ δεν παρουσιάσει την επόμενη Τετάρτη ένα πειστικό πλάνο συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Θα οδηγηθεί η ομάδα στην εκούσια εκκαθάριση και στην Γ΄ Εθνική ή θα εξεταστούν οι εναλλακτικοί δρόμοι που υπάρχουν.

Όλα αυτά θα είναι το αντικείμενο της νέας σημερινής σύσκεψης στην οποία η ΚΜΑ θα επιδιώξει να ακούσει από τα χείλη των ανθρώπων της ΠΑΕ σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις με τις εταιρίες που ενδιαφέρονται να γίνουν χορηγοί της ΠΑΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα