Η συγκινητική ιστορία του άνδρα που αποθέωσε ο Σουάρες

από AllAboutARIS

Μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Ουρουγουάης και ειδικός κινησιολόγος της "σελέστε". Ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία θεραπείας από την επάρατη νόσο

Ως γνωστόν, η Ουρουγουάη νίκησε με 2-1 την Αγγλία, στο πρώτο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Μουντιάλ 2014. Αυτό που δεν ήταν γνωστό για την πλειοψηφία του κόσμου, ήταν ο άνθρωπος με τον οποίον πανηγύρισε ο Λουίς Σουάρες το πρώτο από τα δύο τέρματά του στο ματς.

Αυτός, λοιπόν, είναι ο 63χρονος κύριος Βάλτερ Φερέιρα. Μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Ουρουγουάης και ειδικός κινησιολόγος της “σελέστε”. Ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία θεραπείας από την επάρατη νόσο. Την οποία, ωστόσο, έβαλε… στον πάγο, προκειμένου να συνεχίσει τα καθήκοντα στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Φερέιρα είναι ο άνθρωπος που επωμίστηκε το μεγαλύτερο βάρος της αποθεραπείας του επιθετικού της Λίβερπουλ, προκειμένου αυτός να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε λίγες ημέρες πριν τη σέντρα στα βραζιλιάνικα γήπεδα. Και όπως αποδείχθηκε από τα δύο τέρματα του Σουάρες, έκανε πολύ καλά τη δουλειά του.

Ο αστέρας της εθνικής Ουρουγουάης δεν ξέχασε τη θυσία του Φερέιρα και με το που σκόραρε το πρώτο του γκολ έσπευσε να αποδώσει τα εύσημα που αρμόζουν στον 63χρονο άνδρα.

πηγη: soccerplus.gr

Προτεινόμενα Άρθρα