Στο πλάνο και ο Ρένια

από AllAboutARIS

Θετική η πρώτη εικόνα του 57χρονου τεχνικού για τον 20χρονο παίκτη τον οποίο συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Μετά τους Ψυχογιό, Σουνά, Γιαννίτση, Σταυρόπουλο και Αγγελούδη, ο Αντι Ρένια ήταν ο επόμενος παίκτης που πέρασε από το γραφείο του Δημήτρη Καλαιτζίδη στην Αλκμήνης. Ο 20χρονος εξτρέμ συζήτησε για αρκετή ώρα με τον έλληνα τεχνικό που τον ενημέρωσε ότι τον έχει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, παρότι η φετινή του χρονιά ήταν κατώτερη του αναμενόμενου εξαιτίας φυσικά των συνεχόμενων τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν.

Ο Καλαιτζίδης έχει διακρίνει αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του ταλαντούχου ακραίου επιθετικού του Αρη που με κατάλληλη δουλειά και τεχνική καθοδήγηση μπορούν να αναδειχθούν προς όφελος της ομάδας αλλά και μειονεκτήματα που οφείλει να διορθώσει και τα συζήτησε μαζί του. Ο Ρένια, όπως φυσικά και όλοι όσοι έχουν συζητήσει με τον έλληνα τεχνικό (ακόμη και ο ίδιος ο 57χρονος προπονητής) περιμένουν τις αποφάσεις της σημερινής γενικής συνέλευσης που θα καθορίσει το μέλλον τους.

Προτεινόμενα Άρθρα