«Στόχος τα 4εκ. ευρώ έσοδα χωρίς τα διαρκείας»

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μίλησε στη συνεδρίαση της "ΚΜΑ" για τα προσδοκώμενα έσοδα, τόνισε ότι δε θα υπάρχουν μεγάλα συμβόλαια, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό συμβόλαιο και πιθανές χορηγίες, υπογράμμισε ότι έχει σκοπό να αξιοποιήσει τα μαγαζιά της ΠΑΕ, ενώ έθεσε και στόχο τα 4εκ. ευρώ έσοδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Την επόμενη χρονιά τα έξοδα στην Β’ Εθνική είναι πολύ περιορισμένα. Περίπου 2,2 εκα. Ευρώ. Αυτά χρειάζεται η ΠΑΕ για τα τρέχοντα έξοδα τη νέα σεζόν. Δεν θα έχουμε μεγάλα συμβόλαια.

Γα το τηλεοπτικό συμβόλαιο, οι 300 χιλιάδες είναι λίγες. Μπορεί να έχουμε πρόβλημα ρευστότητας, αλλά δεν θα ξεφτυλίσουμε τον ΑΡΗ. Μετά από 15 μέρες άλλη ΠΑΕ έχει κλείσει ένα υπέρογκολ τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αν είχα δεχτεί τις 300 χιλιάδες ευρώ, τώρα θα ήμουν υπόλογος απέναντι σας. Προχωράμε σε επαφές με όλα τα κανάλια και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Ολοι μας ζητούν πιστοποίηση ότι θα παίξουμε στη Β` Εθνική. Η σημερινή συνέλευση είναι πολύ σημαντική για να ολοκληρωθούν κάποια πράγματα. Αύριο είναι πιθανόν να γίνει νέα συνάντηση για το τηλεοπτικό, το οποίο θέλουμε να τελειώσουμε μέχρι την επόμενη Τετάρτη. Συμβουλευτικά σας λέω να μην αγοράσετε ακόμα κάποιο τηλεοπτικό πακέτο. Δεν μπορώ να σας πω το ποσό που ζητάμε, αλλά είναι αντάξιο του ΑΡΗ.

Απο εκεί και πέρα υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για κάποιες άλλες χορηγίες αλλά και για το θέμα της ένδυσης. Εχουμε στα σκαριά ένα μεγάλο φιλικό, αλλά δεν μπορούμε να το κλείσουμε αν δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι στην ΠΑΕ. Μπορεί να χαλάσει. Για αυτό πρέπει να πάρουμε μια απόφαση σήμερα.

Εχουμε σκοπό να αξιοποιήσουμε τα μαγαζιά της ΠΑΕ.Στόχος μας είναι τη νέα σεζόν τα έσοδα να είναι στα 4 εκατ. ευρώ, χωρίς τα διαρκείας.  Ετσι θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε ασφαλιστική και φορολογική ενημερώτητα, όπως και ν` ανταποκριθούμε στους πιστωτές.

Προτεινόμενα Άρθρα