«Πάμε για δύο χρόνια φυλακή»

από AllAboutARIS

Μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Σφυρή στο βήμα ανέβηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράϊος.

Ο Περικλής Τράϊος αναφέρθηκε στο πλάνο του άμεσου συνεργάτη του Γιώργου Γαλανού. Τόνισε πως δεν υπάρχει άλλη λύση απ’ το να πάει η ομάδα στη Γ’ Εθνική ενώ αναφέρθηκε και στα θέματα του Τσιώλη και του Μακεδονικού.
Αναλυτικά τα όσα είπε: “Δυστυχώς στη σκιά των 100 χρόνων ζούμε ό,τι χειρότερο. Ακούμε πως αν πάμε στην Γ` Εθνική, θα εμφανιστούν 30 Γαλανοί. Που είναι; Ο δρόμος είναι σκληρός για την ομάδα και για εμάς. Κάποιοι που έβαλαν μπροστά τις περιουσίες τους, θα έχουν πρόβλημα. Αλλά τι να κάνουμε; Να κάτσουμε τρία χρόνια σε μία κατηγορία και να γίνουμε σαν τον Ηρακλή; Πάμε δύο χρόνια “φυλακή” και ξεκινάμε από την αρχή.

Παίκτες είναι έτοιμοι να φύγουν. Ακούγεται ότι πάνε να δώσουν παίκτη από τα τμήματα υποδομής, για να πάρουν τροφεία.

Πρέπει να αναδιοργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα απ` όλα να υπάρχει ένα τεχνικός διευθυντής.  Στο κομμάτι των ακαδημιών επικεφαλής θα είναι ένας βετεράνος του ΑΡΗ, που έχει γράψει τη δική του ιστορία. Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε το “Aris Football Factory” Μια ποδοσφαιρική βιομηχανία. Να μάθουν τα πιτσιρίκια να κερδίζουν από μικρά.

Αν πάμε στη Γ` Εθνική, τα τμήματα υποδομής θα διαλυθούν, έχουμε συμφωνήσει όμως με τον Μακεδονικό ώστε να πάνε εκεί, μέχρι να επιστρέψουμε.

Τα γραφεία της ΠΑΕ θα φύγουν από την Χαριλάου και θα πάνε στο κέντρο. Ο ΑΡΗΣ είναι η Θεσσαλονίκη”.

Προτεινόμενα Άρθρα