"Θα ακολουθήσουμε σαν στρατιώτες την απόφαση του κόσμου"

από AllAboutARIS

Ολη η αίθουσα χειροκρότησε τα όσα ανέφεραν οι εκπρόσωποι του συνδέσμου

Ο Super 3 ήταν αυτός που συγκέντρωσε τα περισσότερα χειροκροτήματα με διαφορά στην ΓΣ της ΚΜΑ.

Τα όσα ανέφεραν οι εκπρόσωποι του συνδέσμου έτυχαν καθολικής αποδοχής από τον κόσμο, ο οποίος άκουσε μία ειλικρινή στάση λίγο πριν το φινάλε της ΓΣ.

Ο Super 3 επέλεξε να μην πάρει θέση σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ, προτείνοντας να αποφασίσουν όλοι εκτός από τους ίδιους ποιο θα είναι αυτό, μέσω ψηφοφορίας.

“Δεν θέλουμε να διαμορφώσουμε άποψη αν και την έχουμε. Θέλουμε να ψηφίσει όλος ο κόσμος. Εσείς θα βρείτε τον τρόπο. Δεν θα ψηφίσουμε εμείς. Θέλουμε να το κάνουν όλοι εκτός από εμάς. Θέλουμε να είμαστε καθαροί στη συνείδηση όλων. Αποφασίστε εσείς. Θα ακολουθήσουμε σαν στρατώτες την απόφαση του κόσμου. Από την ψυχή μας λέμε ένα μεγάλο συγνώμη στο οποιοδήποτε μερίδιο έχουμε για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο σύλλογος. Δεν θέλαμε ποτέ να γίνει κάκό στο σωματείο. Θέλουμε ο κόσμος να σεβαστεί τη φωνή πίσω από το κάγκελο. Μην μας φέρετε το ΑΦΜ και τα λεφτά μιας κοινωνίας την οποία μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Ενωμένο το σωματείο μπορεί να βρει αυτά τα λεφτά. Το θέμα είναι το σωματείο να ανέβει στην Α` Εθνική”, ήταν η τοποθέτηση του συνδέσμου. 

Προτεινόμενα Άρθρα